ka2 Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Chce kupic buciki na Suzuki sv 650 i mam mocne dylematy. Myslalem o probikerze- dobra cena jak za ten okaz- 489zł link: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=86295444A co wy o nich myslicie? A moze wiecie gdzie sa jakies promocje na buciki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Poszukaj jakiejs wyprzedazy lub ciutke dołuz i wez Sidi lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ka2 Opublikowano 16 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Lamassu to uważasz, ze to probikery to lipa? SIDI sa cholernie dsrogie i szczerze szukalem roznych wyprzedazy i nic nie znalazlem konkretnego.A moze ciebe sie zapytam , czy moze lepiej wstrzymac sie teraz z kupnem i poczekac na motobazar w Wawie w kwietniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Ja mam Sidi B-One i jestem z nich zadowolony , kupiłem je za 350 zł, nie przemakają, noga nie poci się znacząco, i cena atrakcyjna.. Nie wiem czy uda Ci sie kupic za 350 zł. ale nie są drogie, ( jak na buty motocyklowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Chce kupic buciki na Suzuki sv 650 i mam mocne dylematy. Myslalem o probikerze- dobra cena jak za ten okaz- 489zł link: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=86295444A co wy o nich myslicie? A moze wiecie gdzie sa jakies promocje na buciki? moja " połóweczka " ma takie buciki :arrow: moge powiedzieć tyle naprawdę nieźle wykonane i nieźle również wyglądają :!: a plotka głosi, że są robione tak naprawdę przez SIDI tylko pod marką Probiker.... poproszę Jolę to może coś skrobnie jak się w nich jeździ... itp :D -narazie jest bardzo z nich zadowolona :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 moge powiedzieć tyle naprawdę nieźle wykonane i nieźle również wyglądają a plotka głosi' date=' że są robione tak naprawdę przez SIDI tylko pod marką Probikera.... poproszę Jolę to może coś skrobnie jak się w nich jeździ... itp [/quote'] Potwierdzam wyglądaja "solidnie" i ładnie ale to może dzięki właścicielce tak dobrze się prezentowały :oops: .. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ka2 Opublikowano 16 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Ja mam Sidi B-One i jestem z nich zadowolony ' date=' kupiłem je za 350 zł, nie przemakają, noga nie poci się znacząco, i cena atrakcyjna.. Nie wiem czy uda Ci sie kupic za 350 zł. ale nie są drogie, ( jak na buty motocyklowe) [/quote'] 01kriters a te Sidi to gdzie mozna kupic za podobna cene lub troszke wiecej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jola Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 poproszę Jolę to może coś skrobnie jak się w nich jeździ... itp -narazie jest bardzo z nich zadowolona ...rzeczywiście jestem z nich bardzo zadowolona - są bardzo wygodne (i w jeździe i w chodzeniu), noga się nie poci, solidnie wykonane i w dobrej cenie :D -> POLECAM ...jak szukałam butów to SIDI B-One też mierzyłam i jak dla mnie to były one zbyt mało wyprofilowane i czułam się jak bym miała na nodze kalosze ...ale może zbyt wiele wymagam... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ka2 Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 ...rzeczywiście jestem z nich bardzo zadowolona - są bardzo wygodne (i w jeździe i w chodzeniu)' date=' noga się nie poci, solidnie wykonane i w dobrej cenie -> POLECAM ...jak szukałam butów to SIDI B-One też mierzyłam i jak dla mnie to były one zbyt mało wyprofilowane i czułam się jak bym miała na nodze kalosze ...ale może zbyt wiele wymagam... [/quote'] A gdzie je kupowałas (te probikery)? W deszcz one nie przesiakaja?I ile za nie zaplacilas? A moze wiecie, gdzie w wawie lub w okolicy mozna kupic PROBIKERy SPEEDSTAR ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 jak masz nie daleko i nie spieszy ci sie z jazda to poczekaj na ten motobazar w wawie i napewno cos taniej kupisz bo w sklepie sidi B chodza cos okolo700zł. wiele razy sie pospieszyłem z kupnem i puzniej zalowałem. teraz wymieniam cały ubiór na nowy kombi,rekawice,kask. tylko buty zostawiam ale nie dlatego ze dobre tylko za to co wydałem teraz na kombi i kask ,rekawice dobre auto by kupił :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jola Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 A gdzie je kupowałas (te probikery)? W deszcz one nie przesiakaja?I ile za nie zaplacilas? ...kupione w Louis-ie w Berlinie , koszt coś ok 550 PLN... ...w deszcz nie przesiąkają ... po mokrym można chodzić -> przecieków nie stwierdzono :lol: pozdrawiam, Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atrian Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Proponuję SIDI ale mają jedną wadę są drogie.Natomiast co do Probiker Speedstar widziałem te buty rozmiar 41 za niecałe 100 Euro w Berlinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 ja sie pochwale:)zamowilem sobie przedwczoraj spidi xp-5.to prawie najwyzszy model spidi.w porownaniu w MOTOCYKLu zajely drugie miejsce zaraz za daytonami ktore kosztowaly 2800zl.za moje zaplace jakies 980zl.duzo zawodnikow jezdzi w tym modelu m.in. Sete Gibernau. Sa zajebiscie ladne poza tym.jesli chodzi o klase to mnie wiecej taka jak Sidi Vertigo Corsa(1230zl). za jakies 800 mozesz lyknac Sidi Vertigo ale moim zdaniem sa takie sobie.mierzylem to byly za luzne w kostce i nie za ladne.moze wypowie sie ktos kto ma XP-5 bo ja jeszcze w nich nie smigalem, a jestem ciekaw jak sie spisuja.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi