TePe Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 WItam moze ktos polecic dobrą szkołę jazdy kat.A w Bydgoszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejjy Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Odkopie temat i przyłącze się do prośby. Czy ktoś zna i mógłby mi polecić dobrą szkołę jazdy w Bydgoszczy? Nosze się z zamiarem wyrobienia papierów na motocykle, a nie chcę wybierać szkoły tylko ze względy na cenę kursu. Ważniejsza jest opinia zadowolonych kursantów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Elo! ja robiłem prawko w szkole Refleks, która jest w Fordonie ale w całej Bydzi raczej też operują. Teorię zdałem 0 błędów a na praktycznym 1 błąd - za szybko jechałem, ale to moja wina. prawko robiłem prawie 8 lat temu i obsługa miła była, miły kurs i nie narzekałem. pozdro. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtek Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Dzien dobry wszystkim Poczytalem pare tematow na temat wyboru szkoly jazdy katerogii A i mam dylemat, otoz nie wiem ktora szkole mam wybrac w Bydgoszczy (wiadomo najlepiej by bylo mieszkac w wawie to problem z glowy). Jestem kompletnym laikiem, nigdy na moto nie jezdzilem, dlatego chcialbym sie was szanownych motocyklistow i nauczycieli jazdy spytac, jakimi kryteriami mam sie kierowac przy wyborze owej najlepszej szkoly w miescie. Prosilbym o konkretne argumenty jakie dana szkola, intruktor powinien posiadac. np. : - czy lepiej jest aby instruktor byl aktywna motocyklista- czy pytac sie czy ucza tylko pod katem egzaminu i nic wiecej poza tym jak go zdac ... - jaki motocykl motocykle szkola posiada, czy lepiej aby rozne pojemnosci aby zobaczyc jak idze nauka na roznym sprzecie itp prosze o podpowiedzi, moze konkretne propozycje szkoly jazdy z gory dziekuje wszystkim Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tas Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Dzien dobry wszystkim Poczytalem pare tematow na temat wyboru szkoly jazdy katerogii A i mam dylemat, otoz nie wiem ktora szkole mam wybrac w Bydgoszczy (wiadomo najlepiej by bylo mieszkac w wawie to problem z glowy). Jestem kompletnym laikiem, nigdy na moto nie jezdzilem, dlatego chcialbym sie was szanownych motocyklistow i nauczycieli jazdy spytac, jakimi kryteriami mam sie kierowac przy wyborze owej najlepszej szkoly w miescie. Prosilbym o konkretne argumenty jakie dana szkola, intruktor powinien posiadac. np. : - czy lepiej jest aby instruktor byl aktywna motocyklista- czy pytac sie czy ucza tylko pod katem egzaminu i nic wiecej poza tym jak go zdac ... - jaki motocykl motocykle szkola posiada, czy lepiej aby rozne pojemnosci aby zobaczyc jak idze nauka na roznym sprzecie itp prosze o podpowiedzi, moze konkretne propozycje szkoly jazdy z gory dziekuje wszystkim Kamil1- tak2- i tak nie odpowiedzą3- moim zdaniem sprzęt powinien być taki jak na egzaminie (wątpię, żeby któraś szkoła oferowała większe sprzęty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi