Yohnson Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 DNA jest spoko dla osoby która ma duzo kasy na tuning moj znajmomy ma DNA i ma wąłsnie mocno tuninogowaną i spoko to jedzie ale na dluzsza tarase nic z tego wyjechał 40Km po za wrocław i juz jeczał z bolu dup* rąk i nog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 jeśli lubisz wystawać bańką poza przednią owiewkę to spoko, jak zobaczylem raz jak wysoka osoba na tym jedzie to mi sie z deka smiac chcialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAM3K Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Kapitalna stylistyka, tylko jak jestes wysoki to nie polecalbym. Slyszalem ze potrafi spalic kolo 5 litrow na setke... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 osobiscie moto bardzo ciekawe... widzialem ja kilka razy i mialem mozliwosc tylko blizszego przyjzenia sie temu pojazdowi... denerwowaly mnie strasznie malutkie kola i w ogole jakis taki nietypowy, do tego automat. ale tak to prtzyznam ze moto naprawde fajne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Slyszalem ze potrafi spalic kolo 5 litrow na setke... WinkJak prawie kazdy skuter ktory dysponuje przynajmniej powyzej 4KM ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Bez jaj przeczytałem cały ten temat i każdy (może bez 2 osób napisał), że ciekawa stylistyka, ale szkoda że automat. A i jeszcze ze srednica koł mala. Nie wystarczyłoby tego napisać jeden raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Jak prawie kazdy skuter ktory dysponuje przynajmniej powyzej 4KM ;p Z tym się nie zgodze. Mój runnerek ma ok 5 koni i jako seria zadowala się 3,2 jak sie postaram to 3,3 litrami paliwa, a w trasie (jak kiedyś do wawy jechałem) z prędkością 60-65 udało mi się zejść ciut poniżej 3 litrów. A sqter na wtrysku to schodzi do 2,5 litra. Nie wiem, czy jest jakikolwiek sqter który spali 5 litrów zakładając, że jest seryjny :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Z tym się nie zgodze. Mój runnerek ma ok 5 koni i jako seria zadowala się 3,2 jak sie postaram to 3,3 litrami POdejzewam tylko ze na przyspieszenie z Dna pozostal bys w tyle :? zreszta to nie prawwda ze Dna pali 5 litrow;p Diba Mtx pali 4-5 Ravala Tzr 5-6 ;p jak trzyma wskazowke na czerwonym polu:P pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Bardzo możliwe, ale ja mam ta przewage, ze 100 kilometrów to przejade bez większych problemów i nie będę mocno narzekał. Jedynie co uwazam za wade w runnerze, ze strasznie słabnie kiedy się jeździ po mieście dłuższy czas i przyśpieszenie spada :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks_xl Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 POdejzewam tylko ze na przyspieszenie z Dna pozostal bys w tyleTo one nie maja tego samego silnika?Nie wiem, czy jest jakikolwiek sqter który spali 5 litrów zakładając, że jest seryjnyKolegi Speed 1 LC tyle pali. Seria. Slyszalem ze Peugeoty tak niestety maja (niektore). Spotkal sie ktos jeszcze z tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 No niektore skuty są gotowe przyjądź pod swoje glowice nawt i 5 litrow jak ze drogiego dziś paliwa;]No ale to automaty caly czas krecą duze obroty gsy sie szybciej jedzie wiec niedziwota:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin ze śląska Opublikowano 19 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Moj pali ok 3l na 100km przy sredniej jezdzie.a moge powiedziec ze nie spotkalem seryjnego skuteraz ktury by dal mi rade muwie szczerze.chyba ze ktos ma jakies przerobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 ktury by dal mi rade muwie :? :? ;) :P :? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi