Groszek Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 a nie lepiej po prostu wypolerować sobie półkę?? mój kolega w GS500 tak sobie zrobił, efekt o wiele ciekawszy, rzadziej spotykany... aże bardziej pracowity?...no cóż..."Za darmo nie dostaniesz nic ładnego (...)" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Dla mnie niestety już trochę późno na folię. Porobiły mi się takie kropeczki jakby od cyrkla na półce, wieć pewnie najpierw powinienem wypolerować ja a później coś nakleić. Kumpel poradził sobie z tym w inny sposób: kluczyki które luźno wiszą i mogłyby porysować mu półkę wkłada do dziecinnego bucika i nic mu już po półce nie lata jak jedzie, a i wygląda zaje***ście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUSH Opublikowano 15 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Pierwszy link z Allegro odpada - mialem i bardzo szybko sciera sie warstwa "karbonu". Miales racje. Niestety Twoja odpowiedz pojawila sie po tym jak kupilem ta wlasnie folie. Przede wszystkim jest to najzwyklejsza naklejka, ktorej grubosc nie ma nawet milimetra. Nie wydaje mi sie, zeby konieczne bylo jej podgrzewanie poniewaz jest tak cieniutka, ze dopasuje sie do kazdego ksztaltu bez problemu (pytanie tylko czy bedzie sie trzymac bo klej do najmocniejszych nie nalezy).Jednym slowem jestem 32 peeleny w plecy :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi