marcin ze śląska Opublikowano 12 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 cześć no jeżdże do jastrzębia na tor czasami a co marian czy ufo ma do sprzedania ktma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 marcinie ze śląska można zobaczyć zdjęcie Twojej Husqvarny? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Marian miał do sprzedania :D był nawet na allegro.Ja tam tez smigalem na TS-CE//moze sie kiedys spotkamy tam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin ze śląska Opublikowano 12 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Na wiosne sie napewno tam spotkamy bo bede tam jezdzic nie wiesz czasem czy brat mariana ma jescze ta SUZUKI RM 125 wiesz o jaka chodzi bo on teraz kupil KTM ale chce wiedziec czy ma ta suze jescze bo jestem nia zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Na wiosne sie napewno tam spotkamy bo bede tam jezdzic nie wiesz czasem czy brat mariana ma jescze ta SUZUKI RM 125 wiesz o jaka chodzi bo on teraz kupil KTM ale chce wiedziec czy ma ta suze jescze bo jestem nia zainteresowany Takie rzeczy to sie na PW lub GG załatwia. :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi