rommi Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 8O ... ale...ale..to jest ponad miesiac pozniej niz planowany 18 marca :cry:no i całe szczęście - jak dla mnie 18 marca jak w morde nie pasuje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AGENTII(MANIEK) Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 jeśli zrobią w marcu to frekwęcja może nie dopisać :? A jak sie tak słabo sezon rozpocznie to niezbyt dobrze :?: Jak to mówią im więcej tym lepiej :) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekWWL Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 No to wkońcu kiedy jest ten zlocik bo już sie pogubiłem a musze maszyne odszykowa :D Jeśli ktoś jest pewny na 100% niech napisze albo linka zapoda... Pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 22 kwietnia 2006 :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 No to wkońcu kiedy jest ten zlocik bo już sie pogubiłem a musze maszyne odszykowa :banghead: Jeśli ktoś jest pewny na 100% niech napisze albo linka zapoda... Pozdro :buttrock:wysłałem maila z zapytaniem do organizatora a to odpowiedź:Witam Aktualny termin Ogólnopolskiego Otwarcia Sezonu Motocyklowego naLotnisku Bemowo w Warszawie to 22 kwietnia 2006. Pełna informacja będzie w najbliższym numerze Świata Motocykli.Koszty będą takie same jak w roku ubiegłym tj. wjazd 18 zł.Koszulka + znaczek = 12 zł. Przepraszamy za komplikacje. Pozdrawiam Michał Kubiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AGENTII(MANIEK) Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 No wkońcu jakaś pewna wiadomość... No to myśle że lepiej w kwietniu niż w marcu... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 No to myśle że lepiej w kwietniu niż w marcu Hłe hłe a prognozy są bezlitosne :banghead: Ale to prawda ,że lepszy kwiecień niż marzec. Do zobaczenia :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi