Kulus Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 dokladnie ja sobie na dzis zaplanowalem przelot z lublina do domu (jakies 50km) ale jak nie deszcz to zimno.. i weśtu bądźmądry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 a w Poznaniu sloneczko czasami nawet zaswieci i 17 stopni jest :) ja nie wiem co tam na wschodzie sie dzieje ale na zachodze jest super :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 no a niestety zima ma powrucic od połowy przyszłego tygodnia :)( akurat moto poskładam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 co ?? jaka zima i gdzie ?? nie denerwoj mnie bo ja chce motocykl na strzezonym parkingu postawic :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 co ?? jaka zima i gdzie ?? nie denerwoj mnie bo ja chce motocykl na strzezonym parkingu postawic :/Dobrze chłopak gada. Temperatury znów mają pójść trochę w dół. Poniżej link do pogody w Poznaniuhttp://pogoda.onet.pl/0,198,38,miasto.html Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 a ja pomimo deszczu wskoczyłem na moto i latałem po Wrocławiu do 14:00 :( :) było ślisko, mokro, ale za to zajefajnie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi