yezoo Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Doszedl wlasnie kombinezon ktory zakupilem i u przemilej pani Ann an ebay.nl Kombinezon mial byc urzywany w dobrym stanie a jest poprostu jak nowy.... kilka zabitych much swiadczy o tym ze ktos go jednak zalozyl raz czy dwa pozatym jest w idealnym stanie. Zaplacilem za niego w przeliczeniu 1250PLN razem z przesylka ubezpieczona do 500EUR. Jak dla mnie kasa smieszna poprostu za to co dostalem wiec uznalem ze warto wam rzucic linka do tej pani. Czekam juz na drugi kombi dla kolegi na GSXRa od DAINESE - dam znac co i jak. A ponizej zdjecia mojego kombi :) i link do sklepu -> http://search.ebay.de/_W0QQsassZsmaltycbr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redline Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Świetne kombi,coś takiego chce w tym miesiącu kupić tylko w kolorze czarno srebrnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yezoo Opublikowano 8 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 tez myslalem o srebrno-czarnym bo pod moto lepiej pasuje ale z drugiej strony wcale juz by mnie nie bylo widac na drodze wiec zdecydowalem sie szukac czerwonego - moze choc w jakims stopniu to pomoze. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 no zajefajny ten kombinezon. byłem na tej stronce. szukam mocno kombinezonu czarnego całego lub czarno żółtego. jak byś gdzieś przy okzaji znalazł to daj znać na meila [email protected] lub po prostu na forum. pozdroQba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 No to nic tylko pogratulowac wylapania takiej okazji :buttrock: Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi