zajac Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Ja nie zakładam innych opon na przód niż z oznaczeniem GP lub RR i nie narzekam, mało tego założyłem sobie slicki i to były najbardziej przyczepne opony na jakich jeżdziłem oczywiście po zwykłej drodze.A w deszczu nie jeżdże, choć widzieliście zawodników na torze w deszczu na suchych oponach? Jadą tak, że wiekszości z nas się nawet nie śniło tak jechać po suchym. Wiec skąd legendy o pewnym kalectwie po założeniu torówki na szose?A co do kupowania nowych, wolnoć Tomku, róbta co chceta przecież sprzedawcy też muszą z czegoś żyć :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S16 Opublikowano 11 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 jezdzicie na te winkielki słynne kolo Martinuw zeszłym sezonie bylismy 3 razy ' date='ale w tym napewno duzo wiecej! no i sprzety podobne ,w tym sezonie będzie F4IS,R6,FZ6,FZI W SUMIE 1040PLN za nówki kurcze bardzo dobra cena !!! kto wie moze masz racje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Ja się może i nie znam ale sądzę, że opony torowe mają swoje zastosowanie na torze, a nie w ruchu ulicznym.podpisuje sie pod tym planem [ Dopisane: 11-02-2006, 17:59 ]Ja się może i nie znam ale sądzę, że opony torowe mają swoje zastosowanie na torze, a nie w ruchu ulicznym.podpisuje sie pod tym planemchodziło mi o Słowacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi