jarodawca Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Witam mam pytanie czy ktoś znalazł na necie, albo ma na kompie jakieś filmy w wykonaniu gs, np palenie gumy, jazda na kole itp. z miłą chęcią bym sobie pooglądał i chyba nie tylko ja ( zdjęcia też możecie dawać ale ich jest dużo a filmu ani jednego nie widzialem :D ) nie wiem czy temat umieściłem w dobrym dziale ale myśle że tak jeśli nie to prosze o przesunięcie go ;)pzdr Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 ja mam - stawianie na gumę- walić na priv. smażenie tyłu- na zwiesne moze zjaram te nędzne resztki które śmiem nazywac oponą- moze nagram- w kazdym razie spali bez problemu...tylko muszę znaleźć odpowiednio wietrzne miejsce co by nie przegrzać zbytnio :D... dodano później:ps. filmik z gumowaniem który posiadam jest w wykonaniu znajomego z gizycka :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 http://www.bikepower.net/gs500e-power/gs500e-power.htmhttp://www.gs500e.fr.st/ Strony bardzo monotematyczne wiec napewno ci się spodobają :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olej Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Na jednym z filmów ekipy BadBoyz (bodajże pożegnanie sezonu w Łomży czy cuś :D ) koleś ładnie śmiga na gieesce ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OstekZZZ Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 te filmiki są chyba na www.stuntpoland.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodawca Opublikowano 6 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 awful ja też nagram filmik tylko niech ta wiosna przyjdzie!!!! mam w garażu gume do spalenia to będziemy kręcić ;) hehe pzdr Jaro [ Dopisane: 14 ]spoko są te stronki dzięki panowie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 zgadza sie, film jest zarówno na stuntpoland jak i na naszej stronie i ma tytuł "BBzakończenie"konkretnie daje tam na GSie nasz kolega Baniak z ekipy Ostrołeka Team(chłopaki mają swoje www. więc tam też polecam zajrzec po wiecej w jego wykonaniu bo naprawde robił tym GSem wiecej niż większosć ludzi marzy żeby zrobić na wściekłym litrze...) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodawca Opublikowano 7 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 dzięki spidi :Dpzdr Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi