cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 mam bandita 400, kupiłem plyn chlodniczy i chcialbym go wymienic przed sezonem :D wiem ze musze zdiac bak, tam jes kurek do ktorego musze wlac płyn no i patrzec czy nie przelewa sie w zbiorniczku wyrownawczym ;)wiem ze musze zlac stary plyn i przemyc caly uklad woda wiec moje pytanie brzmi, czy jest jakas nakretka pod motocyklem jaknp. do wymiany oleju czy cos takiego co moge odkreci i plyn wyleci, czy musze wyciagnac przewod polozony najnizej i poczekac az wszystko wyleci ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati27d Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 u mnie w moto na samym dole pompy wodnej jest sruba spustowa M6 wiec moze u ciebie tez takie cos bedzie a jak nie ma to wystarczy waz sciagnac w najnizszym punkcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 6 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 oki dzieki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi