jupin2 Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Witam :banghead: mam pytanko odnosnie diod na motocykluczy mozna poruszac sie z diodą np.pod podwoziem i czy niegrozi mi za to kara :roll: z gory dziekuje :lol: Pozdrawiam Jupin2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COLIO Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 witam. nie mozesz miec diod poniewaz to odwraca uwage innych uczestnikow ruchu. Ale "mozesz" sobie zamatowac tylko zebys mial oddzielny wylacznik do tego....Zycze powodzenia !!pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 wrazie kontroli kotroli policji podaczas używania przez Ciebie tych diód, grozi Ci zatrzymanie dowodu rej. zresztą tą już jest wsiuńskie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Ale "mozesz" sobie zamatowac tylko zebys mial oddzielny wylacznik do tego zresztą to już jest wsiuńskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Hehe ja bylem osoboscie na posterunku zapytac sie czy mozna :evil: Slyszalem ze mozna miec ale nie koloru niebieskiego (zielone , czerwone) , lecz ta informacja byla bledna :) Mnie tam zlapali raz jak mialem wlaczone :? mowili ze jak jeszcze raz mnie zlapia to mi dowod zabiora :roll: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Widzialem kiedys, ze ty wogole z przodu miales czerwone lampy... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 nie można !! w rometach i komarach szczególnie :!: Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jupin2 Opublikowano 5 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Witam :banghead: dzieki chlopcy bo niewiedzialem teraz bede uwazal i nie przyczepie zadnej diody :evil: Pozdrawiam Jupin2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Nie tyle diód nie można co dodatkowego oświetlenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Możesz sobie z tyłu czerwone zrobić cały rządek :evil:. Ale choinka po drodze nie może jeździć! Najczęściej kończy się to zabraniem dowodu i skierowaniem na badania techniczne. Tam nikt nie przepuści tego z takim osprzętem dodatkowym...Poza tym - kto teraz montuje diody w motorowerze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Poza tym - kto teraz montuje diody w motorowerze?fani wiejskiego tjuninku :evil: Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COLIO Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 fani wiejskiego tjuninkuRobak idealnie tu ujales :evil: :D :D :Dpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi