MAXIM Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Motocyklowe Targi w Lipsku 10-12.02.2006Jedzie ktoś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanche_z Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Ja się wybieram do Monachium o tydzień później. Podobno większe i lepsze targi. Chcę porobić parę fotek. Może potem jakiegoś konkretnego sprzęta (foty) komuś podrzucić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Może potem jakiegoś konkretnego sprzęta (foty) komuś podrzucić?Jeżeli nie byłoby dla Ciebie problemem, mógłbyś obfotografować dla mnie Triumph'a Daytonę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanche_z Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Triumphy bedę obskakiwał szczególnie :lol: Sam mam Triumpha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Dzięki, jak wrócisz to daj znać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi