Yohnson Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Siemka. Chce do swojej Aprili RS 50 kupic uzywany tuningowy gaznik o śr.21 mam tam cylinder 50 i sportowy układ wydechowy Gianelli i nie wiem czy ten gaznik polepszy osiągi czy moze je pogorszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Do 50cccm lepiej weź 19mm. Po zastosowaniu większego gaźnika stracisz troszke mocy w dolnym zakresie ale zyskasz na wysokich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yohnson Opublikowano 5 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Ale planuje zakładać cylinder 80ccm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Ale planuje zakładać cylinder 80ccm. To było odrazu tak napisać. Przy zmianie cylindra na wiekszy, gaźnik to obowiązek, bo bez niego nie uzyskasz zamierzonego efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Jak najbardziej 21mm a nawt 24;] Jednak 21 polecam Kolega ma w Tzr 80 i mile wrazenie:Dpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yohnson Opublikowano 5 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 DiboS60 Mozesz mi podac czesci jakie ma twój kolega w TZR i ich orientacyjne ceny. widzłem ta TZR bardzo fajna osiągi chyba tez fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi