DiboS60 Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 Tak czy owak Nikasilowe cylindry da sie regenerowac:)Chodz to sie nie oplaca ale sie da :P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 Tak czy owak Nikasilowe cylindry da sie regenerowac:)Chodz to sie nie oplaca ale sie da Very Happy Very HappyJak to sie nie oplaca? Cylinder do YZ'ki mojej chyba 1800zł, a nikasil 600zł (ja mam troche taniej), no to nie wiem czy to zły biznes :mrgreen: . Tak naprawde to tuleja wychodzi tyle samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 ale wracajac do tematu to kędzior daruj sobie zakup "sporotwej" 50tki. masz 15 lat jeden zeson jeszcze wytrzymasz a za rok zrobisz A1 i kupisz125tke. 50tki ścigacze wyglądają śmiesnie - ciniutkie koło z tyłu i pierdzą, a jak chcesz kupować 50tke to ja bym ci radził np. aprilie red rose, całkiem fajnie wygląda i tłumik możesz ponawiercać to dźwięk nie będzie aż tak kiczowy. No ale zrobisz co bedziesz chciał a to jest tylko moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 tłumik możesz ponawiercać to dźwięk nie będzie aż tak kiczowy. :P :P Ponawiercajmy sobie wydechy bedzie fajnie..... Pomyśl człowieku.To nie jest romet którego możesz wiercić od tak bo cześci są po 50gr.To jest już poważniejszy motorowerek i ceny nie są takie niskie. Wiercenie wydechu to najgłupsza rzecz jaką słyszałem odnośnie "tuningu"I wcale nie bedzie basowy tylko głośniej pierdzący! http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 Enduro ja rozumiem ze moze jestes kandydatem do okrąglego dowodu i zultych papierow 8) :P Ale temat dotyczy Tzr ;]A do niej najtanszy cylinder nikasilowy nie kosztuje 1800 zl :Dpzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 Jak już pisalem za swój cylinder 70(ke) tylko że stalowy dalem 400 złoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 tłumik możesz ponawiercać to dźwięk nie będzie aż tak kiczowy. :P :P Ponawiercajmy sobie wydechy bedzie fajnie..... Pomyśl człowieku.To nie jest romet którego możesz wiercić od tak bo cześci są po 50gr.To jest już poważniejszy motorowerek i ceny nie są takie niskie. Wiercenie wydechu to najgłupsza rzecz jaką słyszałem odnośnie "tuningu"I wcale nie bedzie basowy tylko głośniej pierdzący! a ogólnie w 2T nawiercanie tłumika to nienajlepszy pomysł, bo nie da mu ani przyrostu mocy ani i jak mowiles lepszego dzwieku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzior Opublikowano 4 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 WITAM! serdecznie dzieki za takie rozwiniecie tematu..... chcę TZR - kę z 2003 r ponieważ wygląda jak rasowy scigacz, koncówke tłumnika zawsze mozna wymienic nie jest to chyba zbyt duży koszt, słysząłem że są też specjalne oponki które sa szersze a wchodzą na małą felge. moze się myle jeśli tak to wytłumaczcie mi to..... moze znacie za ilę mogę dostać taką TZR u sąsiadów niemców?? serdecznie pozdrawiam i jeszczeraz dziekuje :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyfuzor Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 chcę TZR - kę z 2003 r ponieważ wygląda jak rasowy scigaczhahahhaha :mrgreen: to sobie zrob z kartonu plastiki pomaluj wstaw na komara tez bedzie wygladal jak rasowy :> kupujesz moto bo wyglada jak rasowy scigacz ?... :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Nie kupuj ścigacz 50tki już lepiej kup sobie jakieś enduro w stylu dt50. Leci tyle co ten ścigacz a i zabawa na niej jest o wiele lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 U NAs Jest TZr z 2003 rok:P www.bikepics.commembersssrdibo I Bardzo fajnie lata jest po pelnym tuningu malossi i polni :evil: bierdziec pierdzi ale osiagi ma zadzwiwiające naprawde przynajmniej dla mnie jak na 80 :) jezeli chodzi o predkosc :) :P :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzior Opublikowano 5 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 dzięki za rady odnośnie kartonu ale mnie to nie kręci jeśli cie się tak podoba to sam sobie zrób!! nie zabardzo interseuje mnie eduro bo posiadam coś w tym stylu! w mojej "stajni" nie ma jeszcze czegoś takiego jak TZR. nie prosiłem was o rady co kupywać tylko o rady odnosnie ceny, osiągów, korzytsania, + i - tego motocykla, z góry dzięki tym którzy czytają posty w całości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 już ci pislem że tzr 50 powyzej 2003 roku nie kupisz taniej niż 1000 euro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzior Opublikowano 5 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 znalazłem niemiecką stronkę [ coś typu allegro ] ceny są chyba trochę wyższe niż podajsz..... adres stronki: http://www.autoscout24.de/ potem dajesz: Motorrad i dalej wybierasz parametry pojazdu..... pozdrawiam i nadal czekam na rady!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 a to stronka coś w stylu otomoto też niemiecka http://www.mobile.de/cgi-bin/searchPublic....ual=G&sprache=1 [ Dopisane: 05-02-2006, 21:05 ]jeżeli chcesz kupić tzr w Niemczech to najlepiej znajdź ogłoszenie w necie umów się z Niemcem i dopiero jedź po moto bo w ciemno to ci będzie bardzo ciężko znaleźć taką tzr :banghead: . [ Dopisane: 05-02-2006, 21:06 ]i jak masz jakieś konkretne pytania odnośnie tzr to pytaj ??????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi