synek Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 znalazłem takowy kask za 360 zeta na allegro ale nie znalazłem opini na jego temat w ,,kaskowym rankingu" wiec zwracam się do was, co możecie powiedzieć na jego temat ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Ja mialem Sharka S 500 Air, i mysle ze jest to dobry kask ale na lato. Jest mocno przewiewny, a ponadto dosc plytko wchodzi na glowe. Takie jest moje zdanie, koleszka ktory go kupil twierdzi ze jemu swietnie pasuje i w ogóle nie dmucha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
synek Opublikowano 3 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Ja mialem Sharka S 500 Air, i mysle ze jest to dobry kask ale na lato. Jest mocno przewiewny może stąd ten AIR - przewiewny heeh 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi