Dziki_YZF Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 koleś jest totalnym ewenementem w swojej klasie! ja bym z nim nie robił interesów co też z szczerze radzepozdro :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Za jaki interes on ma się brać z takimi aukcjami: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=84286945 mam do sprzedania uszkodzony zmacniacz on raz działa raz nie jest wizualnie ładny i jego naprawa wynosi 10zł :lol: :lol: :P :P pzdr Bueheheh....Zmacniacz :) [ Dopisane: 03-02-2006, 23:11 ]Panie, pan wie co pan sprzedaje wogole? I dziwne, ze wszystkie bez papierow. Poza tym nie pisze sie "zmacniacz". A na zdjeciu Pana aukcji 84290774 jest zdjecie XT 600, a nie zadno 80 czy 125. Prosze o odp. Tresc emaila ode mnie do tego pana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 Za jaki interes on ma się brać z takimi aukcjami: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=84286945 mam do sprzedania uszkodzony zmacniacz on raz działa raz nie jest wizualnie ładny i jego naprawa wynosi 10zł :lol: :lol: :P :P pzdr może sie naoglądał telewizji i też chce być sławnym przekrętem z allegro ale z takim początkiem to mało prawdopodobne ;D pewnie jakiś gówniarz odkrywa co to internet i jest na poziomie "1.2 Aukcje internetowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 "mam na sprzedarz yamahe rok1990 albo 1999 bez papieruw nie kradziona" buhaha, szkoda, że nie ma już zdjęcia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Nie ma zdjecia...Nie ma aukcji :mrgreen: Zglosilem do allegro i wywalili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 ja tam nadal widze, że ma 2 yamahy do sprzedania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 no to koles jeszcze raz wystawil :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Przecież to można sprawdzic czy moto jest zarej. czy nie.Jeśli ten gość twierdzi że jest zarej. tylko zgubił/uprał/stracił dowód to dzwonimy do urzędu komunikacji i się pytamy czy taki sprzęt na tego gościa jest zarejestrowany, ot cała filozofia :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 my to wiemy...ale nikt nie chce tego kupic i widac ze koles scieme wali bo calkiem inne zdjecia daje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek.o Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Dla mnie śmierdzi na 100 km :) . Ja u niego nie kupiłbym zapałek za 50 gr :( .Aha i może zrobimy zbiórkę dla gościa z Polską klawiaturą , a nie Grecką. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi