baal_XL600 Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Witam. Zastanawiałem sie chwile nad działem ale ten będzie chyba odpowiedni.. Jestem własnie na etapie zdobywania nowych zaworów do Hondzi. Kiedys czytałem na forum o firmie która dorabia zawory do róznych moto ale za nic nie moge znaleźć tamtego tematu. Ma ktoś może jakiś namiar na nich? byłbym wdzęczny:] Ewentualnie możnaby dostac jeszcze gdzieś nowe? Sprzęt jest juz raczej leciwyz góry dzęki za jakąkolwiek pomoc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoxl Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Zawory kupisz w larssonie, nie sa tanie ale napewno je dostaniesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Tak, po 90 i 150 zł za sztukę. Tutaj za 200 będą cztery : http://www.paradowscy.pl/pl/index.html Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi