fik554 Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 Witam.Ostanio duzo jezdzilem z kolega na tym moto.Fotki: http://www.bikepics.com/members/fik554/85mt8/Ogolnie motocykl smiesznie maly (jak BMX :mrgreen: ) ale zbiera sie lepiej od odblokowanej dt80. Moze silnikowo jest slabszy ale z 20kg lzejszy... Szacuje na 80-90kg ! Za te pieniadze mozesz smialo brac, zbij troche z ceny, wyremontuj silnik i bedziesz mial maszynke :PPozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 reynolds99i5No i jak?Byłeś już obejrzeć? Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 Jak to i tak nie ma papierów to może lepiej jakąś CZ, mocniejsza i części tańsze, bo do MT to tylko tłoczek tanio można dostać, a z np cylindrem mogą być problemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 JA bym jednak sie w to nie pakowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtomek Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 ja osobiscie mam tak hondke tylko ze 97rocznik i powiem ze wazy 85kg a zwija sie calkiem calkiem a z czesciami to nie powinno byc problemu jak ja za 400zl wezmiesz i do jakiegos stanu doprowadzisz to polatasz troszke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reynolds99i5 Opublikowano 5 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Jak narazie negocjuje cene....koles chcial 550 zeta jak powiedzielem ze nbie dam wiecej niz 400 to nie chcial wogoole gadac... teraz mieknie powoli i widac ze zastanawia sie czy nie sprzedac mi go.....jak cos sie ruszy to napisze wam....troche moge smiesznie na nim wygladac bo mam 193 wzr ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endu(ro)bak Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 No a jak na RD wygladales ?? to jest dopiero rower ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi