edzio Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 (edytowane) No i jam też już się zaklepał :) na te klekotanie. Się zobaczy co tam takiego super będzie. Ja już wiem co tam takiego super będzie -MY WSZYSCY I NASZE WSPÓNE SPOTKANIE :buttrock: :clap: :notworthy: :flesje: i wspólne klekotanie :crossy: A czy Toruń też się wybiera? Może jakbyście jechali obok nas Siudemką to może byśmy się spiknęli i polecieli dalej razem przez Leszno,Błonie,Grodzisk ? Edytowane 2 Września 2009 przez edzio Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Jam też to się zobaczymy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domin Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 mnie też nie zabraknie.. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 A czy Toruń też się wybiera? Może jakbyście jechali obok nas Siudemką to może byśmy się spiknęli i polecieli dalej razem przez Leszno,Błonie,Grodzisk ? jaki Grodzisk? :wink: jedziecie przez moją mieścine i dalej polecimy razem 8 z Nadarzyna wszyscy razem :buttrock: Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 (edytowane) Ja już wiem co tam takiego super będzie -MY WSZYSCY I NASZE WSPÓNE SPOTKANIE :buttrock: :clap: :notworthy: :flesje: i wspólne klekotanie :crossy: A czy Toruń też się wybiera? Może jakbyście jechali obok nas Siudemką to może byśmy się spiknęli i polecieli dalej razem przez Leszno,Błonie,Grodzisk ? Edzio jestem jak najbardziej za :crossy: podaj tylko tel. na prv i ustalimy miejsce spotkania :wink: Edytowane 2 Września 2009 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikos Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Koleżanki i Koledzy, jeżeli pozwolicie poklekoczę z Wami :) dzisiaj nabyłem drogą kupna, btw od klubowicza, fantastycznego monstera 600, oczywiście czerwonego. jest boski! póki co wydaje mi się niesamowicie szybki :crossy: jak opadną emocje wrzucę jakieś fotki i opis :) pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 W takim razie gratulacje kupna :clap: i przyjeżdżaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Witaj Mikos- czerwone wiadomo, ze sa szybkie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patlobuz Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 [ czesc chlopaki juz dawno mnie tu nie bylo, mam takie jedno pytanie wyslalem juz dawno swoje ducati do polski ale nie zdaze w tym roku pojezdzic , mamuska odebrala wszystko oplacila ale ma problemy z przegladem bo te tluki od przegladow nie znaja angielskiego i nie maja danych na temat 1098 , i nie moge go zarejestrowac a podali mi okolo 40 punktow , gdzie to moge znalezc zeby zarejestrowac motor :banghead: [/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brandoo Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Koleżanki i Koledzy, jeżeli pozwolicie poklekoczę z Wami :) dzisiaj nabyłem drogą kupna, btw od klubowicza, fantastycznego monstera 600, oczywiście czerwonego. jest boski! póki co wydaje mi się niesamowicie szybki :crossy: jak opadną emocje wrzucę jakieś fotki i opis :) pozdrawiam Robert No to gratulacje. Oto kolejny nawrócony:) Wrzuć jakies fotki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patlobuz Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 wszystkie fotki mam w n.j teraz siedze w californi i nie mam zadnej sorki a tym ducatem juz jezdze od 2007 pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 [ czesc chlopaki juz dawno mnie tu nie bylo, mam takie jedno pytanie wyslalem juz dawno swoje ducati do polski ale nie zdaze w tym roku pojezdzic , mamuska odebrala wszystko oplacila ale ma problemy z przegladem bo te tluki od przegladow nie znaja angielskiego i nie maja danych na temat 1098 , i nie moge go zarejestrowac a podali mi okolo 40 punktow , gdzie to moge znalezc zeby zarejestrowac motor :banghead: [/ A była tylko u jednych? czy w kilku stacjach nie chcieli jej zrobić przeglądu? W sumie pierwsze słyszę żeby robili problemy...nawet jak nie znają angielskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domin Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 (edytowane) A była tylko u jednych? czy w kilku stacjach nie chcieli jej zrobić przeglądu? W sumie pierwsze słyszę żeby robili problemy...nawet jak nie znają angielskiego niestety taka jest prawda, że znać nie muszą.. najpierw ze wszelkimi dokumentami należy się udać do tłumacza przysięgłego i dopiero na przegląd Edytowane 3 Września 2009 przez Domin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patlobuz Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 niestety taka jest prawda, że znać nie muszą.. najpierw ze wszelkimi dokumentami należy się udać do tłumacza przysięgłego i dopiero na przegląd u tlumacza juz byla chodzi o jakies smieszne , docisk osi przedniej tylniej jakis absurd , skad ja mam im to wziac w instrukcji i opisie motoru tego chyba nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 u tlumacza juz byla chodzi o jakies smieszne , docisk osi przedniej tylniej jakis absurd , skad ja mam im to wziac w instrukcji i opisie motoru tego chyba nie ma Dlatego pytam czy była na jednej stacji, czy w kilku robili problemy. Jeśli tylko w tej, niech pójdzie gdzie indziej, najlepiej podpytaj znajomych w okolicy gdzie oddają moto i niech tam pójdzie. A robią problemy, bo może przyłapali ich na 'kwiatkach' albo mają pierwszy raz motocykl na przeglądzie i trzęsą portkami :]pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi