desmojaro Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 To już mogę pogratulować nowego nabytku, czy czekamy do środy? :rolleyes: No jeszcze nie... jutro załatwiam formalności... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasec Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Pewnie masz racje ;-]. 29-tego ocenie na miejscu to nakabluje ;-] czyzbys Jaca na dni otwarte sie wybieral??jesli tak to bedzie okazja do spotkanka :buttrock: bo mnie pewnie tez tam przyniesie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 a kto z Was przyjeżdża na dni otwarte do DucatiStore i kiedy - może i ja bym jakoś podskoczył :notworthy: spotkać się z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desmo77 Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Witam,Ja także bardzo chętnie "wpadnę" aby w końcu poznać ekipę Desmomaniaków :notworthy: .Co do terminu i godziny dostosuję się do większości.DesmoPozdrKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_Nowak Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Podajcie konkretny termin, moze tysz zawitam. Jestem ciekawy jak ducatistore wygloda w realu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Jestem ciekawy jak ducatistore wygloda w realu. Wygląda zajebi...e!! :) :D Tutaj - http://www.ducatiwarszawa.pl/ - znajdziesz potrzebne informacje. Smoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_Nowak Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 28-30 marca 2008r - doczytalem dzieki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rasti Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Proponuję spotkanie np w sobotę o godzinie 12.00, kto jest za? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Scitro, bedzie pasowac?:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=313306797 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Proponuję spotkanie np w sobotę o godzinie 12.00, kto jest za? :biggrin: jak na razie dla mnie jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasec Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 jak na razie dla mnie jest OK jak dla mnie tez :buttrock: idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desmo77 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 jak dla mnie tez :biggrin: idealnie Dopisuję się do listy obecności.PozdrKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desmo- korek Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Jak mnie zonka pusci z pracy i jak pogoda dopisze zeby skoczyc na moto to tez postaram sie byc. Scitro moze plecimy razem na moto jak warunki na to pozwola ? Moze jeszcze ktos sie z malopolski podlaczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilust4s Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Dopisuję się do listy obecności.PozdrKamil Obecny!!! :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Obecny!!! :flesje: Hallo, umawiacie sie juz na poltora miesiaca do przodu? :notworthy: Jesli o mnie chodzi to pisalem o 29 ale biezacego miesiaca. Z tego, co Prezes Nowak pisal- drzwi otwarte sa 28-30 marca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi