kilu Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Ludzie! Zdaję na kartę motorowerową!! Jak się ***** ciesze!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Rozumiem cie Kilu, ja zdaje w maju i troche sie dygam. Ale bedzie sie jeździć legalnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Witam.No co Wy, na karte się dygacie 8) Nie no żartuje, ale na karte nie macie testow jak na prawko, jak znacie znaki, zasade prawej reki to chyba starczy 8) WAŻNE RADY- Motorower w mieście może max 45 km/h jechać Dźwięk (sygnał) ostrzegawczy nie może być przeraźliwy Co do placu tylko ósemka, bez żadnych slalomów, wyjazdów pod góre :) :D :D z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Akurat u nas jest slalom i zatrzymanie sie w odpowiednim miejscu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2003 A u nas jest tak: jak ktoś zajedzie bzykiem - to bedzie praktyczny egzamin - jak nie to bedzie tylko teoria :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Eee... przesadzacie - pamiętam jak ja zdawałem na kartę, też się strasznie przejmowałem że co to będzie jak nie zdam i w ogóle... w rzeczywistości nie dało się chyba tego egzaminu oblać: teoria to rozmowa z egzaminatorem, pytania proste a nawet jak się pomylisz to i tak koleś ci podpowie coś i przepuści (byleby mieć chociaż jakie takie pojęcie o przepisach...). Egzamin praktyczny to śmiech na sali - zdawałem na motorynce hondy z automatyczna skrzynią biegów - jeździliśmy najpierw po ósemce (prościzna - zobaczycie jak się jeździ prawdziwą ósemkę na egzaminie na prawko dopiero :lol: ), potem po placu - ludzie podpierali się w czasie jazdy nogami, ale egzaminator miał to chyba gdzieś, zresztą nawet specjalnie nam się nie przyglądał. Z mojej grupy WSZYSCY zdali (a wierzcie mi, nie wszyscy spełniali wymogi egzaminacyjne...).Mam nadzieję, że trochę was pocieszyłem przed egzaminem :) No ale przepisów i tak się uczcie - nie na egzamin ale dla własnego dobra, całe życie będziecie się do tego stosować (czyli tym dłużej im lepiej ten kodeks poznacie).Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Nam facio gadal ze bedzie 10 pytań i trza chociaz na 8 odpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Pamiętam jak zdawaliśmy na karte : mi poszło bez problemu(praktyka), ale kumpel miał ogromne problemy z jazdą (ruszanie itd.). No ale jakoś ruszył, przejechał pół trasy, dojechał do ósemki i trzeba się było zatrzymać . . . no to on stoi, ma jechać i . . . .moto (moje - stan perfec; Romet Kadet M-780) zgasło. Więc on odpala, próbuje ruszyć i znów zgasło . . . i tak 14 razy :!: ale zdał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2003 To faceta ieliście cool widzę 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surfmean Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Ja zdalem karte w czwartek i podeszlem do tego egzaminu z usmiechem na twarzy, gdyz juz od 3 lat widzialem jak moi kumple zdawali. Jak ja zdawalem to mielismy 15 pytan w ktorych mozna bylo zrobic 3 bledy, byly 3 krzyzowki, kilka znakow i jakies rozne pytania, test byl banalny prawie wszystcy zaliczyli, a jazda byla jeszcze lepsza, musielismy przejechac pewien odcinek w takim miasteczku ruchu czy jakos tak, jeden koles sie przewrocil na ogarze bo kapletnie nie umial jezdzic, a facet i tak go przepuscil, wiec nie ma sie czego bac. :) POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba_102 Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Ze mną było tak jak z ukaszem,troche się dygałem,no i wstyd jak bym niezdał,ale poszło bez problemu......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu2003 Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Nie ma się co bać!Zdawanie na kartę było bułką z masłem 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonio Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Pamiętam jak zdawałem na kartę, to było w marcu w roku 1997.Jazdę zdałem za dziesiątym razem.O mało co nie przejechałem policjanta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Ej to jak to ma sie tyle podejśc? czy za kase robiłes karte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Ja naszczescie mam juz to prawie za soba pozostaje mi tylko isc do dyra zeby wystawil . Jutro ide odebrac szkoda tylko ze jest kijowa pogoda pozdrowienia dla wszystkich motonitow i motonitek oraz dla trajki 66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi