hashman Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 DeLuxa okleiłeś naklejkami ? Chromowane emblematy na bak i boczki a nie ! Swoją drogą fajny lakier. To jest oryginał czy miałeś swoją wizję ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@wa Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 DeLuxa okleiłeś naklejkami ? Chromowane emblematy na bak i boczki a nie ! Swoją drogą fajny lakier. To jest oryginał czy miałeś swoją wizję ? Lakier ma już 6 lat,więc na żywo ma troszkę niedoskonałości. Kolor to moja wizja. Na lato właśnie chcę pomalować drugi komplet "ubioru" właśnie z chromami.Tak po części to nie DeLux tylko 638,0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertso444 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 (edytowane) Lakier ma już 6 lat,więc na żywo ma troszkę niedoskonałości. Kolor to moja wizja. Na lato właśnie chcę pomalować drugi komplet "ubioru" właśnie z chromami.Tak po części to nie DeLux tylko 638,0 Powiedz mi czy w kołach środki masz hromowane ? Bo ja musiałem szkiełkować bo nikt na aluminium mi niepotrafił wychromować . No ale widzę że sprzęcik też dopieściłeś. 20 kwietnia zlot JAWA/CZ Góra Kamieńsk. Będe. Pogratulować CZki. Wiać że masę pracy wpakowałeś w motocykl. Ja też już dobiegłem do końca https://picasaweb.go...3237787301/JAWA (Oczywiście też jak wcześnej pisałem przerobiona na 12V) Edytowane 15 Marca 2013 przez Robertso444 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@wa Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Piasty są pod polerowane. Nie na lustro tylko tak przejechane ,aby były odświeżone a nie uszkodzić faktury odlewu.Na zlot też się wybieram,więc się raczej zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hashman Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 A ja pytanko do posiadaczy Jawek mam. Czym uszczelniacie wydechy w miejscu w którym kolanka w nie wchodzą ? Jakoś na początku mi to nie przeszkadzało, ale wczoraj zauważyłem, że w tym miejscu spaliny uciekają i troche nieestetycznie to wygląda. Jedni zalewają to spawami i całe chromują ale nie wygląda to za ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi