hashman Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 DeLuxa okleiłeś naklejkami ? Chromowane emblematy na bak i boczki a nie ! Swoją drogą fajny lakier. To jest oryginał czy miałeś swoją wizję ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@wa Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 W dniu 6.03.2013 o 21:42, hashman napisał: DeLuxa okleiłeś naklejkami ? Chromowane emblematy na bak i boczki a nie ! Swoją drogą fajny lakier. To jest oryginał czy miałeś swoją wizję ? Lakier ma już 6 lat,więc na żywo ma troszkę niedoskonałości. Kolor to moja wizja. Na lato właśnie chcę pomalować drugi komplet "ubioru" właśnie z chromami.Tak po części to nie DeLux tylko 638,0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertso444 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 (edytowane) W dniu 8.03.2013 o 17:34, j@wa napisał: Lakier ma już 6 lat,więc na żywo ma troszkę niedoskonałości. Kolor to moja wizja. Na lato właśnie chcę pomalować drugi komplet "ubioru" właśnie z chromami.Tak po części to nie DeLux tylko 638,0 Powiedz mi czy w kołach środki masz hromowane ? Bo ja musiałem szkiełkować bo nikt na aluminium mi niepotrafił wychromować . No ale widzę że sprzęcik też dopieściłeś. 20 kwietnia zlot JAWA/CZ Góra Kamieńsk. Będe. W dniu 3.03.2013 o 17:26, j@wa napisał: Pogratulować CZki. Wiać że masę pracy wpakowałeś w motocykl. Ja też już dobiegłem do końca https://picasaweb.go...3237787301/JAWA (Oczywiście też jak wcześnej pisałem przerobiona na 12V) Edytowane 15 Marca 2013 przez Robertso444 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@wa Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Piasty są pod polerowane. Nie na lustro tylko tak przejechane ,aby były odświeżone a nie uszkodzić faktury odlewu.Na zlot też się wybieram,więc się raczej zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hashman Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 A ja pytanko do posiadaczy Jawek mam. Czym uszczelniacie wydechy w miejscu w którym kolanka w nie wchodzą ? Jakoś na początku mi to nie przeszkadzało, ale wczoraj zauważyłem, że w tym miejscu spaliny uciekają i troche nieestetycznie to wygląda. Jedni zalewają to spawami i całe chromują ale nie wygląda to za ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi