Gość DeTe Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Jestem posiadaczem yamaszki DT 125 i nie widzę lepszej 125'ki. Łatwo ją sprzedać, świetny serwis, a sam motocykl to klasa sama w sobie. Jeździłem nią w lekkim terenie i dawała sobie fantastycznie radę. Jeżdżę nią codziennie do szkoły i też fantastycznie sprawuje się w mieście. Żyć nie umierać panowie! :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2003 A nie mówiłem !!! :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Ja mam Yamahe dt 125 wczesniej miałem mtx 80. to i to z 85r. yamaha jest duzo barzdiej zaawansowana technuicznie moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBAAA Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Ja też uważam że YAMAHA DT 125 to najlepszy wybór :!: -przyzwoita moc-lekka-mało awaryjna-zaawansowana technicznie To na prawdę super motorek :!: Pozrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaBory Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Kurczę !Same superlatywy :) :) ;) ;) :) :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazyrider Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Dobrze kombinujesz. DT 125 i Honda MTX 125 to najfajniejsze softenduro jakie znam. I oba nie do zajeżdżenia. DR 125 jest fajny z racji czterech suwów i elektrycznego rozrusznika, ale w terenie odpada od wymienionej wcześniej dwójki z powodu słabszego podwozia. PzdrLazyrider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi