SOVIETVW Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 jak by ktos chciał tanio nabyc ta ksiazke to ma jedna na spzredaz,bo ostatnio usiłowalem ja kupic gdyz posiadałem tylko skan na kompie a wiadomo ze to nie to samo papier to papier,ksiazka jest bardzo madra jest w niej niemal kazda pierdoła i wiele ciekawych rzeczy mozna sie z niej dowiedziec,no i tak sie złozyło ze se kupilem a dzis moj koles przyszedl do mnie i mi mowi ze ma ksiazke dla mnie,bo kazalem mu sie rozejzec w poznaniu za nia i mi kupil i teraz mam dwie nowiutkie,jedna chetnie odspzredam tanio bo po co mi...w komplecie z ksiazka jest oczywiscie rozkladany schemat instalacji elektrycznej MZ 6V i 12V...pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PM2Z Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 witam kolegę z mz-clubu :) a tak swoją drogą (i sorki za antyreklamę), to uważam, że książka nie wnosi zbyt wiele, ot trochę porad dot. jazdy dla początkujących motocyklistów, specyfikacje i odrobina porad dot. usterek. miałem kiedyś wsk 125 i książkę do niej (odpowiednik tego podręcznika do mz) i mając porównanie mogę śmiało powiedzieć, że z tamtą książką dałoby się praktycznie całą wskę przywrócić do formy. książka "jeżdżę motocyklem mz" wymaga posiadania porządnej serwisówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi