shalashaska Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Ja proponuje udać sie do salonu np.Orange i tam się uśmiechnąć.Ja posiadam bryloczek kostkę(szklana) i jak telefon dzwoni to mruga.Nie raz miałem takie gadżety,ale trzeba wziąć pod uwagę że nie jest to takie super,wystarczy że będziemy przejeżdżać obok nadajnika i juz będzie nam mrugać.Czy aż tak ważne jest to nam bardzo?Jest to kolejna rzecz która nas dekoncentruje podczas jazdy. Cytuj Forum Volvo V40 S40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 http://www.reddog.pl/sklep_kategoria.php?C...002873000000657tutaj jest całkiem sporo do wyboru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 A połóżcie sobie komórke przy włączonym głośniku od kompa i zadzwońcie na komórke. Najpierw wyłączcie wibracje i dzwonek i słuchajcie uważnie. To użądzenie działe na podobnej zasadzie. Coś jakby wyczuwa fale dochodzące do telefonu. Jak sprawdzicie to napiszcie co słyszeliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomb2 Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Mam namiary do gościa który może to sprowadzic z Louisa w cenie 26zł + przesyłka (12 zł pobranie lub 9 zł przedpłata). Pisząć do niego powołujcie się na mój nick: TOMB2 oto e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi