IRBIT Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 michał ja też nie rozumie tych cen,myśle że to samo sobie te ceny windujemy przez allegro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 sory winetu musze sie poprawic co wyzej napisalam, rano nie chodzilo mi "b i n" i wystarczy ze 2 literki padna i potrafia narobic "zamiesznia" :) Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matołusz Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Tak działa machina rynku......i ktos słuszni zauważył - my sami ją napędzamy.Tylko, że w przypadku handlu tradycyjnego wieści o cenach nie rozchodzą sietak szybko, a na allegro to wszyscy obserwują...Najpierw ktos wyskakuje z chora cena, za rzecz której AKTUALNIE nie ma, a druga osoba zmuszona sytuacja >nagła potrzeba< musi to kupić. Następna osoba dochodzi do wniosku, ze o ile cos było w takiej cenie i zeszło tzn. ma zbyt i wystawia cenę takajak poprzednik...Pewnie wszyscy to wiecie, ale chciałem podsumować .. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Tak działa machina rynku......i ktos słuszni zauważył - my sami ją napędzamy.Tylko, że w przypadku handlu tradycyjnego wieści o cenach nie rozchodzą sietak szybko, a na allegro to wszyscy obserwują...Najpierw ktos wyskakuje z chora cena, za rzecz której AKTUALNIE nie ma, a druga osoba zmuszona sytuacja >nagła potrzeba< musi to kupić. Następna osoba dochodzi do wniosku, ze o ile cos było w takiej cenie i zeszło tzn. ma zbyt i wystawia cenę takajak poprzednik...Pewnie wszyscy to wiecie, ale chciałem podsumować .. :D Masz racje, przez to głupie allegro ceny rosna na bazarach i w innych ogłoszeniach. A przecież "ruski" to nie BMW. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi