rozek Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 wyzszosc? co ze jest drozsza? a od kiedy nsrki sa drozsze od af1/rs ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Cytat: Dobry egzemplarz można kupić już za 3500zł No i wlasnie tutaj ujawnia sie wyzszosc NSRki Smile co to mialo znaczyc? Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Cytat: Dobry egzemplarz można kupić już za 3500zł No i wlasnie tutaj ujawnia sie wyzszosc NSRki Smile co to mialo znaczyc? Ktorego slowa nie rozumiesz ?? NSRki od zawsze byly tansze od aprili i wlasnie na tym polega jej wyzszosc nad af1/rs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 jak dla mnie to nie ma co porownywac NSR 1991 do Aprili AF1 91 bo aprilia jest duzo ladniejsza (jak dla mnie, kazdy moze miec swoje zdanie),i mocniejsza !!! Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Wyglad rzecz wzgledna, wiec ten temat powinnismy zostawicA osiagi ?? Oba motocykle to ta sama klasa, wiec jak najbardziej nalezy je porownywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 nsr ma 28KM a aprilia ponad 30KM Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Wlasnie. Czy sadzisz ze te 2 czy 3 konie stwarzaja taka wielka roznice miedzy tymi motocyklami ?? Szczegolnie w sprzetach 15 letnich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Sadze ze aprilia moze miec 34 a nsr 28 np. A przy niewielkiej masie to robi sporą roznice Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonik Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Sadze ze aprilia moze miec 34 a nsr 28 Nie wiem jak Apka ale stara NSR-ka miała więcej niż 28 koni, z tego co wiem było ich 30 jeśli nie więcej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Karzdy przeciesz wie ze Aprilia jest mocniejsza od Hondy nsr :/ i tego nik mi nie wmówi..aprila ma 36km po odblokowaniu !!! wiec nie porównujcie osiagów nrs-ki.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 I nie twierdzic ze NSR-ke mozna porownac do aprili bo z kolegą stachem podjedziemy i zademonstrujemy :P :) Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonik Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Tak starchu twoja RS ma 36 KM bo masz ją w wersji GS :(RS ma troche lepsze osiągi ale NSR jest bezawaryjna i ciężko ją zakatować.Zresztą każdy chwali to co ma :PPS tylu posiadaczy NSR nie może się mylić skoro użytkowników wciąż przybywa :) NSR Rulezzz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Nie no ja nie mówie ze nsr jest zła :) bo bardzo mi sie podoba oczywiscie ta nowa. ale powiedz mi dlaczego nsr juz przestali produkowac a rs dalej produkuja ?? cos jednak musi w tym byc ..pozdro..aha i moja rs ma 38km. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonik Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 ale powiedz mi dlaczego nsr juz przestali produkowac a rs dalej produkuja To pytanie nie do mnie.Honda popełniła błąd przestając produkować NSRPoszli na przód tworząc 125ccm w 4T ale to nie to..Powinni produkować nadal NSR jako motocykl sportowy a CBR jako sportowo turystyczny - takie moje zdanie :)RS-ki nadal produkują bo Aprilia produkuje głównie (no może to złe określenie) motocykle klasy 125ccm chociaż większe też ale nie ma takiego wyboru jak i Hondy :PJa też nie mówie że RS jest zła, również podoba mi się ale co japonia to japonia :(aha i moja rs ma 38km :oops: mój błąd :PPS o ile mi wiadomo to odblokowana zwykła RS nie ma aż 36 KM :)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Dobra jednym słowem mówiac NSR I RS sa fajne tyko ze NSR ma troszke gorsze osiagi.i to by było na tyle ..pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi