Gudaj Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Hej mam pytanie? Chcialbym żebyście się wypowiedzieli na ten temat?Co sądzicie o Aprili Af-1 125 z rocznika 89?Czy opłaca sie to kupić i robic A1?Czy nie?Bo mam tez na oku Aprili RED ROSE tylko to 50cm3, ale rocznik 92? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Ja jeździłem dzień taką Aprilią i przyznam, że synpatyczny motorek, niewygodny jak większość przecinaków, ale sympatyczny. Co do technicznej strony to trzeba uważać, bo silniki są dość łatwe do przytarcia, wystarczy pare razy przeciągnąć mocniej po obrotach i można mieć przykrą niespodzianke. Wygląd każdy ocenia sobie sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Red rose raczej sobie odpusc. Rob A1 i bierz jakas 125, nie koniecznie af :notworthy: Kup to na co Cie bedzie stac i co bedzie w lepszym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Mi się nie opłacało robić A1 więc kupiłem sobie enduro i śmigam w terenie. Jeżeli zależy Ci na jeździe po ulicy to kup 50 bądź 125/50. Myśle, że zamiast płacić za prawko lepiej sobie kupić lepszy kas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Jeżeli zależy Ci na jeździe po ulicy to kup 50 bądź 125/50. Myśle, że zamiast płacić za prawko lepiej sobie kupić lepszy kas. Z tym sie nie zgadzam. Jazda 50 a 125 to calkiem inna bajka i moim zdaniem naprawde warto zainwestowac. Kupno 125/50 finansowo wyjdzie tyle co kupno 125 i zrobienie prawka. A chlopak ma 15 lat wiec moze jeszcze sprzeda sprzeta i przesiadze sie na inna 125. Bedzie mial wolna reke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Mi się nie opłacało robić A1 więc kupiłem sobie enduro i śmigam w terenie. Jeżeli zależy Ci na jeździe po ulicy to kup 50 bądź 125/50. Myśle, że zamiast płacić za prawko lepiej sobie kupić lepszy kas. to zależy ile u niego kosztuje prawko, u mnie 150zeta, a niektórzy mówią o 1000zł z kolei 125/50 też kosztuje więcej od normalnego 125 na A1... wszystko musi policzyć w konkretach jakie JEGO dotyczą, a nie w cenach jakich obracali się koledzy, czy znajomi osobiście polecam Ci prawko A1 i sprzęt klasy 125ccm :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 26 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Hi!U mnie a1 kosztuje 800zł!A mam na oku af1 za 3800zl z prawojazdy mi wyjdzie!A za red rose bedzie max 3000zl!Wiec nie wiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 A za red rose bedzie max 3000zl! Ale red rose ci starczy na rok czy dwa i pozniej bedzie Cie cisnelo na cos wiekszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 to zależy ile u niego kosztuje prawko' date=' u mnie 150zeta,[/quote'] Poważnie :?: Nie za bardzo chce mi się wierzyć,że w to są wliczone wykłady i 20h jazdy. Troche mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 26 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 tyle u nas kosztujedokladnie pytalem!!!Ja chce cos kupic na dwa lata a pozniej to cos innego minimum 600cm3!!!Jak bede mial 18 lat to na bank kupie cos mocniejszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 ja miałem af1. z 1992. tylko jedna laga miała sprezyne w srodku(oryginalnie)- druga była prowadnicą...korodowały tarcze hamulcowe i masa innych rzeczy- mimo garazowania.elektryka mocno taka sobie- musiałem sporo rzeczy wymienić... silnik mhmm. no niby jeździło. ale bezawaryjne to to nie było... NIGDY więcej aprilii- chyba ze pegaso :notworthy:... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Ja chce cos kupic na dwa lata a pozniej to cos innego minimum 600cm3!!! To polecam Ci zrobienie prawka i nabranie doświadczenia na 125. Z takiej RED ROSE 50 przesiadka na 600 może się różnie skączyć, a po motorku 125 już jakieś doświadczenie będzie :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 26 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 No moze dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Ja nie polecam Af-1 długo nie pojezdzisz zaraz jak sie nie zatrze to padnie co innego.ZA 3800 to kupisz o wiele lepszy sprzęt np. Suzuki RGF125 czy nsr125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 ja mysle ze nie opłaca się kupować af1 bo podobno sie sypią no i to motor dość stary i nie wiadomo co może być . A co do robienia a1 to jak tos jest napalony na 125 to tak ale jak dla mnie to szkoda kasy wole poczekać 2 lata i zrobić katerorie A i prawie ta sama kasa za egzamin :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi