KLAUDIUSZ Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 hmmmm........................może sie wybiore, spać można w Wilkasach, bliziutko Giżycka :wink: No a jak będzie jak teraz i sucho to może "dotre" sprzęta w Lutym :buttrock: :crossy: :wink: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 No to ja sobię spamne bo jak mowa o wyjeżdzie za pół roku to pełno krzykaczy a jak jest możliwość miłej eskapady za miesiąc to już martwa cisza :eek: a wątek chcę przżucić na począyek BO CIĄGLE TEGO ZAPRZĘGU Z WAWY z WOLNYMI MIEJSCAMI POSZUKUJEMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 jak czesci dotra na czas to na pewno bedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Lecimy 4o więc mam 3 wolne miejsca na dzień dzisiejszy :) :D ;) :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfonso Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Śniegu napadało dzisiaj w podlaskim po pas, drogi mocno zasypane. Na trasie się nie pogoni no i z koszem na pewno bezpieczniej. Życzę miłej zabawy skład motocyklistów na pewno będzie udany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi