szelbigjetepiencset Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M223308 co sądzicie o tym fzxie. cena wqydaje sie przystepna;l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maverik Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M223308 co sądzicie o tym fzxie. cena wqydaje sie przystepna;l IMO przebieg nieoryginalny, do tego strasznie zmaltretowana, pozdr. Arek Fzx 1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 IMO przebieg nieoryginalny, do tego strasznie zmaltretowana, pozdr. Arek Fzx 1000 Hmm...Ogladales moze ten motocykl na zywo? Bo sie zastanawialem czy nie pojechac i obejzec go w ramach zlotu w Liwie. Z gory dziekuje za odpowiedz. Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Jeśli ktoś jest zainteresowany tym ehzemplarzem to pozwolę sobie opisać moje spostrzerzenia.... Przede wszystkim jak chyba nikt nie zauważył ten FZX ma nieorygginalny silnik. Dlatego ta moc 110 KM moze nie być aż tak zakłamana jak się wydawać mogło. Silnik jest od FZ 750. To już może choćnie musi świadczyć o tym że moto jest o przejsciach choc niekoniecznie bo znam kilku takich debili co wkładaja litry albo inne 750tki do swoich maszynek ale oni zazwyczaj nei koncza na samym silniku :banghead: :biggrin: Do wydechów ktoś wsadził jakąś pedalską ryurkę :) :biggrin: ale to już kwestia gustu... Lampa jest oklejona jakimś gównem wygląda jak taśma izolacyjan w każdym razie na pewno nie jest to oryginalne i tez moze swiadczyc o przejsciach. A tak poza tym to wygląda na bardzo zadbany egzemplarz ale na fotkach to zawsze ładniej wychodzi. Więcej uchybień nie wyhaczyłem Pozdro FZjebXy :biggrin: :flesje: Co do przebiegu to moj z roku 88 ma nabite ok 80 tys km i lata jak gooppi :wink: (odpukać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Kuzwa...rzeczywiscie silnik z dupy jest :wink: Wielkie dzieki...po eksperyzy wszelkie bede zglaszal sie do Ciebie :biggrin: Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Wal śmiało, zawsze chętnie pomogę jeśli bedę w stanie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maverik Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 w Liwie bede popoludniu w sobote, przejdziemy na ciemna strone mocy ;-) co do fzxow, ten np ma mocno przepalone cylindry, przy 50 kkm farba powinna byc w lepszym stanie, wiem bo widzialem pare adekwatnie do przebiegu, wiec albo ktos go palowal albo przebieg jest wiekszy jak 50 kkm, jak sie znajdziemy w Liwie trzeba jakies bro zrobic ;-) pozdr. Arek Fzx 1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 OOO...to ja sie bardzo chetnie spotkam....zreszta bede mial oczy do okola glowy w poszukiwaniu Twojego FZXa :biggrin: V-Maxow tez zapewne duzo nie bedzie :wink: Pozdrawiam i do zobaczenia! Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Chłopaki musimy się kiedyś spiknąć na jakimś zlocie i pogadać na żywca przy Żywcu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Ten w Liwie Ci nie pasuje za bardzo? No to moze Zdynia w sierpniu? :wink: Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Na Zdynie jeżdże rok w rok od4 lat już chyba więc mam nadzieję, że i w tym roku się pojawię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklo Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Witam kolegów i koleżanki. Niedawno kupiłem Yamahę FZX 750. To rzadko spotykany motor i nie ma o nim wielu informacji. Potrzebuję więc porady, od osoby jeżdżącej na tym wariacie, jaki do tej maszyny wlać olej (motor sprowadzony i nie mam wiedzy co ktoś lał wcześniej)? oraz czy jako przedni klosz lampy można zastosować klosz z innego modelu moto (jakiego)? Gdyby jakiś dobry człowiek mógł mi dodatkowo pomóc z zdobyciu serwisu i/lub manuala do FZX-a to obiecuję zrobić dwa dobre uczynki nieznajomym osobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Motocykl przywieziony z Wołczyna ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 http://fzx750.prv.pl/linki.htmmoze tu cos znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Olej to jakikolwiek polsyntetyk SAE 10W40 / 20W50, klosz radze kupic oryginalny np na Ebay. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi