Browar Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 .. no własnie... na ślepo też mozna cos tam znaleźc ale trzeba sie niźle naklikać jeśli sie nie ma pojęcia o ruskim :wink: ale i tak szacun!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 na ślepo to można starą babę zmacać :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 "....prawie Vmax..." - pamietajcie, prawie robie wielka roznice... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Jeśli już to "prawie jak..." Naucz się cytować i odwal się od tego tematu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 a to niby dlaczego brutalu.... :wink: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 :wink: bo ten temat jest dla koneserów !! a nie dla mamlasów :cool: :crossy: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 no coz :P kto tu jest koneserem a kto tylko pretendentem do tego miana to juz pozostawie bez odpowiedzi.... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Idź się wypałuj w towarzystwie swojego psychiatry i nie odzywaj następnym razem jak nikt Cię o Twoje nic nieznaczące zdanie nie pyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Idź się wypałuj w towarzystwie swojego psychiatry i nie odzywaj następnym razem jak nikt Cię o Twoje nic nieznaczące zdanie nie pyta. Posluchaj mnie palo, na razie to twoje posty poza pyszalkowatymi madrosciami niczego sensowanego poza przechwalkami nie wnosza a jak masz jakis problem to zapraszam na priva :banghead: Poki co to sie glupio madrzysz jakbys wszystkie rozumy zjadl a poza paroma oklepanymi haslami niczego sensownego nie napisales, zreszta nic dziwnego jak na studiach nic poza chlanskiem nie widziales.... :P I uprzejmie prosze moderatorow o oczyszczenie tych bezsensownych i nic nie wnoszacych do watkow uwag tego chlystka na demna jak i moich postow... :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 on ma 60lat a ty??? mlekowąs :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 ja sie nie wstydze zarowno swojego pochodzenia jak i wieku, wygladu i pogladow, w przeciwienstwie do niego i jeszcze kilku innych.... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 (edytowane) Ha MOCu widzę, że twardziel jesteś :evil: Podpis pod rangą wszystko tłumaczy i sądząc po dziecinnych postach pasuje jak ulał :P :banghead: P.S. Jak próbowałem Ci pomóc w temacie o przeróbce Vmaxa to zacząłeś zwyczajnie szydzic nie wiem z jakiego powodu i dlatego jesteś dla mnie zerem i przykładem rasowego warwsiowioka. NIe odpisuj juz nic bo i tak włączyłem ignora na Twoje "Prawie jak posty..." Edytowane 21 Kwietnia 2006 przez PGR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Coz jezeli tak zinterpretowales moje wypowiedzi, to trudno :P bynajmniej jak napisalem poprzednio :evil: dobre rady zawsze w cenie i za takie jestem Ci wdzieczny :evil: a to ze traktuje forum z lekkim usmiechem to juz inna sprawa.... :banghead: P.S.tak slyszalem: ludziska mowia, ze ponoc poczucie humoru swiadczy o inteligencji :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 P.S.tak slyszalem: ludziska mowia, ze ponoc poczucie humoru swiadczy o inteligencji :PPoczucie humoru świadczy o inteligencji, ale trzeba umieć jeszcze ten humor przekazać :banghead: a jak czytam twoje wypowiedzi to krzty humoru w nich nie znajduje :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 DOKŁADNIE TAK ASTARTE! :D ... trzeba umieć przekazać coś śmiesznego tak żeby kogoś rozśmieszyć ... ... :P ehh taki piękny temat był i musiałeś go zepsuć ! ! ! ZERO SZACUNA :icon_eek: :evil: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi