jarodawca Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 a co gsxr 750 z prędkością 270km/h możesz wchodzić w zakety???? :) :P Timac cos mi się zdaje że kręcisz jak potrzaskany!!! najpierw mówisz że jesteś mistrzem prostych i co mam do ciebie a potem że jakbyś był mistrzem prostych to byś sobie kupił hayabuse :) :P miałem się już nie odzywać w tym temacie ale nie wytrzymałęm :Ppzdr Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 najpierw mówisz że jesteś mistrzem prostych Wklej mi ten text gdzie tak napisalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodawca Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Ja naleze do tych osob i co sadzisz ze jestem mistrzem prostych no i co :) :P Ty sam nie wiesz co piszesz!!!!!!!!! :) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Ja naleze do tych osob i co sadzisz ze jestem mistrzem prostych :?: No widze ze masz klopoty ze wzrokiem i takich znakow jak " :?: " juz niewidzisz. :P :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:SoBoL:. Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Tak czytam i się mocno pogubiłem co i kto, ale jedno wiem : ostatnio dużo ważniejszy jest LANS niż to co najważniejsze - JAZDA ! 17-latkowie jako pierwsze moto chca miec tylko R1, GSXR itp. żeby dobrze sie prezentować na mieście, bo to teraz tak modnie jest :/ GS500 - super moto ! Idealne do nauki, dobry na pierwszy dorosły moto. Można sie nim cieszyć nawet kilka sezonów i nigdy nie uwierze, ze ktoś obcykał gs'a w jeden sezon ;/ Wiem, ze gadam jak dziadek jakiś, ale taka jest prawda!! POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek S Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Krzysiek SBo troszke chyba mija sie z celem jazda hayabusa po miescie z predkoscia 50km/h a co, po mieście mam go nosić na plecach? zanościć na autostradę i dopiero tam jeździć? jasne, że jeżdżę po mieście , czasem mniej, czasem więcej niż 50 km/h,czasem właśnie 50 km/h i nie uważam tego wcale za niecelowe, sory, ale chyba coś Ci się pomieszało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodawca Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Timac z tą hayabusa namiedszałeś nieźle ;) :P zwracam honor z tym o mistrzach prostych :) przeczytałem wszystko jeszcze raz i widze :P że to miało innene znaczenie :P więc szacun :) ale i tak sie z Tobą nigdy nie zgodze ( nie tylko ja bo wiele osob tak uważa) że gs może się znudzić po miesiącu itp. :P Dobra Timac nie chce mi się z tobą kłucić na ten temat bo i tak jak znam życie to każdy pozostanie przy swoim zdaniu :P:Ppzdr Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 siemasz z tego co napisałeś słyszałem że zx7r dobrze sie sprawuje. Zależy ile masz hajsu, bo różnica w ccenie między R6 a zx7r może być kolosalna. pomysl o Hondzie. pozdr. udanego kupna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speed72 Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 WitamTo moj pierwszy post na tym forum ale przechodze do rzeczy. Pierszym moim moto byl ZX7R z 97r. Motocykl ktory sie swietnie prowadzi, bardzo stabilny, posiadajacy dobre haluce jak i zawieszenie. Minusem byla waga motocykla i nie lubiacy zbyt wysokich obrotow silnik. Na ulicy sprawowal sie dobrze lecz na torze duzo gorzej. Nie mialem zadnych problemow technicznych. Nastepny byl GSX 750 R z roku '01- to juz inny motocykl nastawiony bardziej na sport. Silnik bardzo dynamiczny, krecil na obrotach, wydawalo sie ze bez konca. Swietny sprzet zarowno na ulice jak i tor. Jak masz okazje dostac Suzuki- bierz! Zabawa zapewniona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi