Mosue Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Przeczytalem Twoja instrukcje :Jak rozmawiac zeby nie zdenerwowac; i mam gdzies Twoje rozzalenie po rozmowie z burakiem lub co gorsza z dzieckiem! Posiadasz potezna ilosc info technicznych,mogacych pomoc naszej braci. Wystaw wiec do cholery serwisowki za mam nadzieje niewielka odplatnoscia na Allegro,wowczas wykluczysz duza ilosc pytaczy w postaci dzieci.Mam nadzieje ze podejdziesz profesjonalnie do sprawy.Sam chcialbym kupic serwisowke do Gilera Cannibal RK50 z 1996.Nie ma jej w twoim wykazie ale moze moglbys pomoc. Z gory dzieki POZDRAWIAMTeraz sie wymieniam za manuale ewentualnie za przyslowiowa cene czteropaku jestem w stanie udostepnic manuala ktorego posiadam.Co do allegro to powiem szczerze ze handel manualami jest nielegalny i ogloszenia ktore widzialem byly usoowane bardzo szybko, wiec ja wole nie zarabiac albo zarabiac malo a nie miec z chamami doczynienia ani z nasza kochana policja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Przeczytalem Twoja instrukcje :Jak rozmawiac zeby nie zdenerwowac; i mam gdzies Twoje rozzalenie po rozmowie z burakiem lub co gorsza z dzieckiem! Posiadasz potezna ilosc info technicznych,mogacych pomoc naszej braci. Wystaw wiec do cholery serwisowki za mam nadzieje niewielka odplatnoscia na Allegro,wowczas wykluczysz duza ilosc pytaczy w postaci dzieci.Mam nadzieje ze podejdziesz profesjonalnie do sprawy.Sam chcialbym kupic serwisowke do Gilera Cannibal RK50 z 1996.Nie ma jej w twoim wykazie ale moze moglbys pomoc. Z gory dzieki POZDRAWIAMTeraz sie wymieniam za manuale ewentualnie za przyslowiowa cene czteropaku jestem w stanie udostepnic manuala ktorego posiadam.Co do allegro to powiem szczerze ze handel manualami jest nielegalny i ogloszenia ktore widzialem byly usoowane bardzo szybko, wiec ja wole nie zarabiac albo zarabiac malo a nie miec z chamami doczynienia ani z nasza kochana policja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falki Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Mysle ze da sie obejsc taki przepis. ;) Do kazdej serwisowki zalacz krotki opis moto.Oficjalnie sprzedajesz opis, a serwisowke dolaczasz gratis. :P Za cos takiego misie nic Ci nie zrobia. :eek: Jeszcze raz prosba o info na temat Gilery RK50.Kupilem cos takiego synowi, ma to mase patentow np. w elektryce,a chcialbym zblizyc ja do oryginalu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzykrzy Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Witam, czy ktokolwiek ma dostep do manula do cbr 900rr sc28 z 95roku ? Bardzo pilne, sezon w pelni a mojej moto stoi w garazu :icon_biggrin: http://www.stephygee.com/MOŻE TU..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Nie, tu nie ma... koledze chodzi o ten manual co mi czyli do roku 95 ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pientus Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 witam!mam wielką prośbę czy posiadasz serwisówkę do cbr 900 rr ( lata 92-99) tylko po angielsku no chyba że po polsku były hehehe bo ja posiadam tylko po francusku i nic z tego nie kumam...byłbym wdzięczny za jakiegoś linka pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Masz manuala do Cebry SC28 ? jak tak to dawaj go na megupload i wrzuc tu link bo wielu szuka w jakimkolwiek jezyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szajbus Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Ekipa, potrzebuje wszelakie informacje na temat Hondy CB 250. Najlepiej wszystkich typów, ze wszystkich roczników. Prosze na [email protected], lub na jakiś serwer. Pozdrawiam i z góry dziękuję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikersboys18 Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Witam serdecznbie!!!sprawdzałem na twojej stronie czy masz książke do yamahy fzr 600 z 1989r i masz....\dlatego pisze do ciebie z wielką prożbą abyś mi ją udostępnił na meila [email protected]bardzo prosze ....z góry dziękuje POZDRAWIAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy desperat Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) :flesje: Witka Mosue Siedziałem chyba ze dwie godziny szukając serwisówki do Suzuki GSX 1100 F z 92 r w każdym twojim poscie ale nie znalazłem lub przeoczyłem wiec jak niema problema to :icon_twisted: Suzuki GSX600,750,1100 F 85-96 Intake Valve Shim Selection Chart ENG By Mosue Pozdro :icon_twisted: :flesje: Sory mistrzu szperałem szperałem i wyszperałem jest na 52 stronie więc moja prośba jest już nieaktualna. Pozdrawiam Edytowane 22 Maja 2007 przez Łysy desperat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damek0007 Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 elo:D posiadasz może manuala do ktm lc4 640 albo 620?? rok 95-98 :biggrin: jak tak to wstaw linka lub wyślij na maila, [email protected] :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakret2 Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 witam szukam instrukcji opisujacej naprawy do aprili rs 50 z 98r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koyote Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 WitamPotrzebuję linka do serwisówki do Suzuki DL1000 V-Strom, widziałem ze masz ja na swojej liście . byłbym wdzięczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FABIO ZXR Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Jeśli ktoś posiada manuala do kawasaki zxr 750r z 1990roku to byłbym wdzięczny.Bo mam spis części do niego a wszystkie manuale które dostaje to są do nowszych zxr a to juz nie to samo :icon_biggrin:Mój meil: [email protected]Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Szukam fiszek lub całego manuala do Suzuki Katany AY 50WR ( LC) skuter i do aprilki rx 94 z silnikiem 5-biegowym. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi