IRBIT Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Może ktoś mi napisze jak chińskie gaźniki K37 sprawuja sie w emie :?: Jakie jest średnie spalanie :?: Czy są jakieś problemy z regulacja :?: Pozdrawiam 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Właśnie, właśnie, ja tez jestem ciekaw. Mój kumpel właśnie kupił M-72 i poszukuje takowych. Gdzie mozna je nabyć? A i jeszcze to samo dotyczy tłoków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 24 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 gdzie mozna nabyć i w jakich cenach :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 allegro?około 360 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Bylo juz, uzywaj opcji szukaj :lol: Na stronie mozesz skontaktowac sie z przedstawicielem i kupic w cenie o ile pamietam 50$ komplet. Zajebiste tloki maja nowej generacji tez za psie pieniadze tyle ze wysylka jest drozsza od samych czesci a jak do tego jeszcze clo dopier...... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 25 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 a może by tak zebrać wiecej chętnych - zrobić wiekszą paczke, przesyła była by wtedy tańsza ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 no to juz jest pomysl :!: Jestem chetny na komplet gaznikow, cylindry, tloki, pierscienie..... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 25 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 tylko trzeba kogoś kto by napisał do chińczyków, umiał sie dogadać z nimi - zamówił czesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 ja jak kiedys pisalem i wszystko zamowilem, ceny bajecznie niskie, juz mial slac tylko jak przyszly koszty przesylki to mi chec odeszla :lol: Natomiast wciaz jestem za zamowieniem tych czesci... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 25 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 A jakie sa koszty wysyłki ? Jak to w ogóle wyglada z cłem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Za gazniki z pierscieniami + wysylka to jest niewiele bo cos kolo 100$ Natomiast jak na granicy sprawdza to niestety jeszze clo dopi....la i wowczas bedzie lipa.... :mrgreen: http://www.chang-jiang.com/bmw/welcome.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 25 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 no to kiepsko :? a może gdzieś na zachodzie jest jakis dystrybutor czesci, motocykli Chang Jiang :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 jak kupimy we dwojke to wowczas koszta przesylki robijaja sie na 2 wiec bedzie 50% taniej....:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 25 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 a masz moze jakaś strone z lista czesci i cenami :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 http://www.chang-jiang.com/cj750/index.html :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi