Ernest Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 cze, gdzie moge kupić nakładke na siedzenie do aprili rs 125 z roku 96 ? Bo nigdzie niema. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Kiedys przegladajac ebay.de przypadkiem natrafilem na taka nakladke, wiec radze szukac w aukcjach... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ernest Opublikowano 4 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 no niby szukałem juz na aukcjach i nigdzie niema niestety :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 ciężko z tym bedzie i założe się że w ostateczności bedziesz zmuszony sam sobie zrobić ją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ernest Opublikowano 4 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 no własnie kurde chyba tego raczej nie znajde, a z czego to mazna zrobić i jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 z włókna szklanego, najpier robisz tzw. szkielet potem nakładasz włókno szklana, a poyem szpachle, na koniec szlifujesz papierem ściernym i malujesz. tak mi się wydaje ale nie jestem pewien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ernest Opublikowano 4 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 a ten szkolet to z czego własnie zrobić? żeby ten kształt zpłapać jakoś a potem odlac to juz nie problem tylko jak to zrobic tą forme? [ [i:][b:]Dopisane[/b:]: 14[/i:] ][/size:]http://www.bikepics.com/pictures/082411/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Z kartonu może a potem go obłożyć tak jak wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Kiedys przegladajac ebay.de przypadkiem natrafilem na taka nakladke' date=' wiec radze szukac w aukcjach...[/quote'] Unas tez nieumialem znalesc do mojego srada i wyrwalem za grosze na ebay.de takze duze prawdopodobienstwo jest ze tam cos znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi