Piotrek89 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 witam,jak w temacie...oczywiście blokada jest otwarta (kierownica nie jest zablokowana) tylko nie posiadam kluczyka i chciał bym dorobić,da się zrobić coś takiego??pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypek41 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Podpinam się do tego tematu. Także mam tą blokadę tylko że nie mam kluczyka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marknt Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 wszystko da się zrobić.. , niestety trzeba rozebrać górną półkę , odkręcić mocowanie na główce ramy itd. .Praktycznie rozebrać całe mocowanie owiewek , przedniego zawieszenia i wyjąć zamek od środka (przynajmniej u mnie w DT Teneere) . Też zgubiłem kluczyk , ale nie zabieram się do roboty bez okazji wymiany np. łożyska główki ramy. [ Dopisane: 22-01-2006, 18:52 ]wszystko da się zrobić.. , niestety trzeba rozebrać górną półkę , odkręcić mocowanie na główce ramy itd. .Praktycznie musisz rozebrać całe mocowanie owiewek , przedniego zawieszenia i wyjąć zamek od środka (przynajmniej u mnie w DT Teneere) . Też zgubiłem kluczyk , ale nie zabieram się do roboty bez okazji wymiany np. łożyska główki ramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ober Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Nie wiem, jak w tym modelu to dokładnie wygląda, nie da się tego rozwiercić i włożyć nowej wkładki z kluczykami, bez rozbierania niczego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Mozesz wymontować zamek i zanieść tam gdzie dorabiają klucze. Dorobią ci klucz do zamka.... i taniej ci wyjdzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi