qdlaty Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 szukam serwisówki haynes, wiem że było o niej pisane ale linki z tematów oraz inne z netu po prostu nie działają :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Czolem! Funkcja szukaj - nie boli... http://republika.pl/gs500e Dzial fiszki/ksiazki serwisowe. Pozdrawiam PSJesli linki z tej strony nie dzialaja, to napisz PW do kolegi z 4um o xywce fredi - to jego strona i bedzie wiedzial, dlaczego pliki nie sa dostepne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty Opublikowano 21 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 zbyhu właśnie m.in. o tej stronie pisałem że linki nie działają, działam też na innych forach, również jako mod i wiem jak denewujące jest nie szukanie :D dzięki za namiary na autora strony, zgłoszę się do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Ja mam ksero serwisówki w jezyku niemieckim.Jak chcesz to dam ci namiar na chlopaka ktory ksowki sprzedaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrDredd Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 ja mam wszystko z tej stronki sciagniete :) wszystkie pdf..ciezko sie polapac w nich ale da sie.. wszytko zusammen do kupy zlozone wazy 80mega ale jesli komus naprawde bardzo zalezy to moge poprzesylac mailem.. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Linki nie działają bo serwer na którym były umieszzone przestał działać. Ja nie mam 73 MB miejsca na serwerze wiec nie mogę umieścić serwisówki na swojej stronie www z republiki. Już pisałem że serwisówkę można ściągnąć z e-mule ale jak komuś nie chce się samemu tam zajrzeć to jego sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty Opublikowano 28 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 dzięki za zainteresowanie, już mam serwisówkę - w innym temacie Mo$ue oferuje duuuży wybór serwisówek, także do gsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BEDNAROS Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Jakby co to moge skany z serwisowki puscic w j. polskim na maila waza ok 30mb. tylko musicie maile podac :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Jakby co to moge skany z serwisowki puscic w j. polskim na maila waza ok 30mb. tylko musicie maile podac Jak masz cosik ciekawego po polsku to bardzoe chcetnie zgarne ;-) Moja poczta przyjmuje zalaczniki max 20MB wiec jak mozesz to podziel i zarzuc na [email protected] ;] Z gory dzieki i pozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi