Thomaszek Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 Sam przerabiałeś? Kiedy dotrzesz wszystko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 tak sam ale to zrobiłem dla kolegi żeby mu sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 wiem z doświadczenia że poprawianie fabryki i kombinowanie bardzo często źle się kończy także odradzam przeróbkę. Kup sobie zsestaw na 70 ccm i też będziesz happy, a jeśli nie to zmień moto bo z gówna bata nie ukręcisz ale jeśli już ci się to uda to napewno krótko będzie żyło...pozdro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek89 Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Poniekąd się zgadzam z Dzikim. Ale czasem warto zrobić coś irracjonalnego finansowo, żeby widzieć to zdziwienie osiągami simsona posiadaczy lepszych maszyn niż sim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej317 Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Ja bym na twoim miejscu nic nie przerabiał bo to stanowczo skróci i to o wiele żywotność silnika a na oryginale pojeździsz długo i bezawaryjnie (oczywiście zalezy jak bedziesz jeździł) Jak juz byś chciał poleprzyć osiągi to załuz zestawa 70cmm. Takie jest moje zdanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi