Artemor Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 kolumny rzgowska bp O ktorej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn39 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 bEde odpalał sprzęta koło 12 00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 dobra to ja tez mogę przybyć???? o 12-stej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn39 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 kurcze ciężko było obudzić sprzęta musiałem prądu z puszki pociągnąć ale już odpalił i deszcz :( z 2 km przejechałem :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artemor Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 kurcze ciężko było obudzić sprzęta musiałem prądu z puszki pociągnąć ale już odpalił i deszcz :icon_mrgreen: z 2 km przejechałem ;) Hm to nie wiem jak to sie stalo ... ja bylem z qmplem o12 a tam nikogo.. ;/ Jezdzilem do 15 i nic nie padalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek77 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 (edytowane) ja cały czas jeszcze składam po remoncie Edytowane 16 Marca 2008 przez romek77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn39 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 odpalił mi o 16 i qrwa prawie go rozebrałem żeby odpalił kocham ten sprzęt i nienawidze normalnie :flesje: kupuje honde a ten będzie z rzeźbe robił :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Zefirek mojej Karolci odpalił ładnie ale dopiero jak mu dałem nowe śruby do mocowania przewodów do akumulatora.Stare gdzieś posiałem i kumpel wynalazł mi jakieś za długie i pordzewiałe i z początku jak nie zagadał (zefirek) to pomyśleliśmy że aku padnięte i też brałem prąd z auta. Później przyszło mi do łba, że to prąd ma utrudnioną drogę do przejścia i stąd kłopoty. Jak mu śrubki wymieniłem to pstryknął jak się patrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artemor Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Mysle ze mozna sie ustawic jak tylko zrobi sie cieplo bo cos znowu pada;/ Eh.... A tak apropo musze sie pochwalic dzis zdalem na kat. A :bigrazz: (za pierwszym razem:P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 No to gratulacje :) Szerokosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMEK75 Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 (edytowane) No Panowie, moto odebrane od mechanika, serwis zrobiony więc teraz tylko czekam na powrót pogody......Mam nadzieję, ze już wkrótce. :icon_mrgreen:;( aha, dla info Musiego zdjęcia wrzuciłem na bikepics). Edytowane 24 Marca 2008 przez PRZEMEK75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBAS007 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Ja jestem z okolic Łodzi dokladniej z Uniejowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artemor Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Zaczyna powli wygladac sloneczko zza chmurek mmmm :icon_mrgreen: Tylko zdejma mi gips z reki i zaczynam smigac :bigrazz: Moze jak jest wiecej chetnych do belchatowa to umowmy jakies iejsce spotkania i razem pojedziemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiolaSzpila Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Witam po długiej nieobecności i pzdr wszystkich na forum uć:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn39 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 cześć fastyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi