Kamieniu Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Witam będzie ktoś jutro na placu jak nie będzie padać :icon_twisted: ?Dawno Cię nie było Piotrusiu, oczywiście jak nie będzie padać to będę, oczywiście jak stali bywalcy z Placu o 19-tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Kawa Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Widze że pare moto będzie, Kamieniu nawet się do Was wybierałem w sobote żeby cię wyciągnąć na moto ale nie dotarłem :icon_biggrin: Wpadni na plac to pogadamy no i pośmigamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Betsi Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Ja jednak dziś z Wami nie pojeżdżę... :bigrazz:Ale może ktoś chętny na posiadówke w Ironie, przy piwku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SV_Mario Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Poranne testy wylazaly, że dziś piękna pogoda. Asfalt taki suchutki, wilgotność powietrza jak na pustyni Kalahari, kierowcy katamaranów jacyś tacy bardziej uprzejmi, liście wcale nie przeszkadzają i nic nie grozi uślizgiem. W sumie jest super. Dlatego wszystkich rozwahanych pragnę zapewnić że dzisiejszy dzień jest iście wybrany do jazdy na jednośladach. Uroczego dniaMariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghostdooog Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 witam wszystkich. jeśli nie popada to i ja sie postaram zjawić na 19 na placu, chociaż myślałem że nic dziś z tego nie wyjdzie - ledwo sie wykurowałem...do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoldar Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Witam,Szukam zdjęć z Borek . I jakoś nie mogę znaleźć. Czy ktoś tu umieszczał relację, jak było w tym roku w BORKACH?Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 http://forum.motocyklistow.pl/BORKI-2007-o...uje-t82076.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn39 Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 jest ktoś chętny na śmiganiewraze co jestem w manufakturze przy imax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 4 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 O ja... troche mnie tu czasu nie bylo !! Ma ktos moze kontakt do Roberta ?? Jezdzil kiedys Suzuki SV650s i pisal tu na forum :) Z gory dzieki ;) http://w2.bikepics.com/pics/2007/05/19/bik...-903237-800.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Kawa Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Witam i jak robimy jakiś mały wypad gdzieś za miasto w sobote jeżeli pogoda dopisze? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn39 Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 pewnie że tak :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 5 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Witam... Znacie moze ten motocykl ?? Chce pojechac go obejzec w ten weekend :icon_eek: A moze znacie kogos kto chce sprzedac f4/f4i ? :P Pozdrawiam :buttrock: http://moto.allegro.pl/item248780462_honda..._f4i_sport.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEMO491 Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Jutro ktos smiga? :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn39 Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 JAK BęDZIE SUCHO TO PEWNIE :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Kawa Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Tylko podaj Nemo jakieś konkrety: czas i miejsce a być może się dołącze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi