PRZEMEK75 Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 no to panowie ugadamy sie jakoś konkretnie w niedziele w liberty, a po tym całym show możemy gdzieś polatać. zapowiadają piękną pogodę. do zobaczyska w niedziele :P O której ewentualnie bylibyście w Liberty, mam wreszcie chwilę wolnego i może wyskoczyłbym obejrzeć moto, a potem faktycznie skoczył gdzieś poburczeć :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn39 Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 no przydała by się jakaś konkretna godzinka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek77 Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Ja postaram się być między 10 a 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Betsi Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Ja też się piszę na niedzielne śmiganko :icon_eek:Spotykamy sie w Liberty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghostdooog Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 hej. nie wiem jak pasuje wam godzinka w liberty, ani jak ma kto umówione jazdy.... :) powiedzmy że jak nie macie jazd umówionych jak ja to może 11.... czekam na propozycje... do zobaczenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek77 Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 hej. nie wiem jak pasuje wam godzinka w liberty, ani jak ma kto umówione jazdy.... :) powiedzmy że jak nie macie jazd umówionych jak ja to może 11.... czekam na propozycje... do zobaczenia :) Ja jak pisałem wyżej między 10 a 11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Betsi Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 11 jest ok, do zobaczenia jutro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Jak by ktoś chciał pośmigać na quadach to zapraszam, z tego co wiem są jeszcze wolne miejsca.Zapisy i opłaty przed salonem, ja i quady czekajmy po drugiej stronie ulicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 ech moze na wiosne bo jeszcze prawka nie ma ;/ , ogolnie to jakie motorki byly do dyspozycji ?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Betsi Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 http://wiadomosci.onet.pl/1610820,11,item.html i to tak od poniedziałku....buuuu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antoine Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 http://wiadomosci.onet.pl/1610820,11,item.html i to tak od poniedziałku....buuuu :) jaki snieg? pogoda - klik dopiero w Piatek ma troche popadac, ale deszcz a nie snieg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Stolarek Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 I ja tez z Lodzi ;] Apropos Nie wie ktoś może o jakichś fajnych terenach w lodzi na Enduro ? może coś bliżej Widzewa? być może sie powtarzam jeżeli tak to przepraszam i poinformować proszę:wink: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Kuba! zapraszam do tematu "enduromaniacy, leśne ludki z łodzi i okolić..." tam można sie ustawic na jazde w ednuro/cross, i w ogole wszystko o błotku :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghostdooog Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 qrde pogoda troche dzisiaj nie za tęga :icon_twisted: , ale może na wieczór nie bedzie padać, dobrze że wczoraj troche polataliśmy... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Betsi Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 qrde pogoda troche dzisiaj nie za tęga :icon_twisted: , ale może na wieczór nie bedzie padać, dobrze że wczoraj troche polataliśmy... :icon_twisted: No średnio jest...Ale wczoraj było fajowo :buttrock: Pomimo mojej małej "przygody"... ehhh, normalnie blondi z kawałów :icon_twisted: Dzięki jeszcze raz chłopaki :wink:LoL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi