tita Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 dyzurne pytanie - bedzie ktos w srode? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 ja będę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Obowiązkowo będę :) A dzisiaj szczególne pozdro dla Proca!! Dzięki za pomoc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 musi no pochwal sie oficjalnie, zeby wszyscy wiedzieli ze bedzie co opijac z srode :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 musi no pochwal sie oficjalnie, zeby wszyscy wiedzieli ze bedzie co opijac z srode :) hehe no cóż ja mogę się chwalić. Dzisiaj z Procem byliśmy w Milanówku pod Wawą (a może Malinówku ;P ) no i nabyłem nowy motorek :banghead: :banghead: Jest to CBRka 600. Narazie nie będę więcej mówił. Pogadamy i napijemy się w środę to więcej opowiem :D ;) Do zobaczonka wkrótce :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musiclove Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 przybędę :biggrin: zapewne od razu z Agą :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 fajnie się nam zapowiada sezon 2007 :bigrazz:http://img251.imageshack.us/img251/4623/rider2mj2.jpghttp://img251.imageshack.us/img251/1447/riders1jk4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 fajnie się nam zapowiada sezon 2007 :lapad:http://img251.imageshack.us/img251/4623/rider2mj2.jpghttp://img251.imageshack.us/img251/1447/riders1jk4.jpg ciekawe czy nam bedzie do smiechu jak jednak te przepisy wejda w zycie... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musiclove Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 o nie, w czymś takim to chodzą pracownicy nocnej zmiany w zakładzie wodociągów i kanalizacji :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 hmmm nieciekawe te stroje, faktycznie. A może ktoś wie czy w UE również trzeba śmigać w takim stroju :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Nigdzie nie spotkałem takiego obowiązku.Kamizelki są używane, ale tylko przez osoby które tego chcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 To co z tymi targami?Kto się wybiera w ten weekend a kto w marcu?Słyszałem od Piotra Uhma - www.uhma-bike.pl, że te w lutym są zdecydowanei większ niż te planowane na marzec i tak mi przeszło przez myśl, żeby może jednak teraz jechać a marzec sobie odpuścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 ktoś jeszcze się zjawi w środę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEMO491 Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Moze ja dojade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 nie bylo mnie w srode, niestety nie moglam :evil: ale moze opowiecie jak bylo? :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi