karol1001 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Witam! Chciałbym się dowiedzieć czy można wymienić oryginalne piankowe (miękkie) ochraniacze w kurtce na takie sztywne jak w kurtkach skórzanych. Jeżdże w kurtce firmy Retbike i troche mi sie te jej "puchowe" ochraniacze nie podobają :roll: Po wyjęciu z niej pianek zostają puste kieszonki i w nie chciałbym wsadzić ochraniacze z prawdziwego zdarzenia ;) Można to gdzieś kupić? Pozdrawiam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 W louisie chyba są. Nie wiem jak z rozmiarami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 www.moto-akcesoria.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 No ochraniacze są - pytanie czy pasują do kurtki Retbike Rettouring? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 pytanie czy pasują do kurtki Retbike Rettouring?Na to pytanie cięzko bedzie odpowiedzieć. Raczej będziesz musiał przymierzyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 20 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 www.uhma-bike.pl - tutaj też są takie ochraniacze :banghead: Zadzwonie, zamówie, pojade, przymierze, napisze na forum co i jak ;) Pozdro :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 RetBike ma osobno w sprzedaży ochraniacze. Zadzwoń, napisz do nich na pewno Ci prześlą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 20 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Jeśli chodzi ci o te z ich strony to ja takie właśnie mam w kurtce i właśnie chce je wymienić bo są dziadowskie strasznie :( Ale do Retbike napisze - może pan Retka wie jakie ochraniacze pasują do jego kurtek ;) [ Dopisane: 30-01-2006, 18:34 ]Żeby skończyć wątek - kupiłem na www.moto-akcesoria.pl ochraniacze na łokcie z Louisa i pasują idealnie w kieszenie na ochraniacze w mojej kurtce :buttrock: Gdyby ktoś myślał nad zmianą to polecam :banghead: Oryginalne serio są lipne (wiem bo tekstowałem) a para ochraniaczy kosztuje 49 zł :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi