adu Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 jeśli z freewinda i pegaso wybralas freewinda, to źle ulokowałaś uczucia koleżanko LaughingTo się zobaczy...... :) PS uczucia ulokowałaś dobrze "To gorsze niż poznanie jakiegoś faceta, cholera!" nie poznałas jeszcze tego jedynego Chyba był już taki jeden i dlatego teraz już w to nie wierzę.....no, chyba, że komuś uda się mnie oczarować jak to się udało Freewindowi :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumpel Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 ja mam szanse na Dr'ce (ten sam silnik) adu a tak na serio to zapraszam na Spotkanie DR wiecej na forum http://dr650rs.info-euro.com/forum/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 No ale kto z nas może startować z Freewindem w konkurencji. Szans nie mamy Very HappyZ Fredkiem nie, bo on i tak będzie na pierwszym miejscu :) ale możecie powalczyć o drugie :P adu a tak na serio to zapraszam na Spotkanie DR wiecej na forum A czasami tam nawet zaglądam i czytam namiętnie :P Dzięki wielkie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Hondzia SLR650 ta sama idea czyli soft enduro z niewysilonym silnikiem i uwaga, przyjazna dla kurdupli :) .Nawet ja sięgam nogami do ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 31 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Witam!Jednak zdecydowałem się na Aprilię Pegaso :D Jakoś ten motocykl bardziej mi przypadł do gustu niż Freewind.No i w końcu Aprilia jest płci żeńskiej :P Myślę, że do dwóch tygodni znajdzie się w moim łóżku... znaczy się garażu :) Pozdrawiam, Draco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 To ja będę jak dziadek z Tuaregiem :mrgreen: - jeśli uda mi się kupić :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesnik. Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Witam. Skoro mowa o Pegaso to mam pytanie o wersje 125. Czy ktoś zna ten sprzęt? Jaka jest jego waga? Jak się sprawuje w lekkim terenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Myślę, że do dwóch tygodni znajdzie się w moim łóżku... znaczy się garażu Wink A ja już jutro zabieram ze sobą śpiworek i będę spać z moim ,,ukochanym" w warsztacie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Aduś,bo coś nie widzę,żebyś się pochwaliła,ale wiesz,fajnie,że już masz tego Freewinda,niech Ci dobrze służy i nie dawaj mu się :P Gratulacje jeszcze raz,teraz oficjalnie;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Aduś,bo coś nie widzę,żebyś się pochwaliła,ale wiesz,fajnie,że już masz tego Freewinda,niech Ci dobrze służy i nie dawaj mu się Ciiiiiiii, to na razie miała być tajemnica :P Jutro zapewne będzie oficjalny temat wraz z fotkami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumpel Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 no to gratuluje po cichu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 no to gratuluje po cichuDziękuję (po cichu) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 1 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Witam!A tak wygląda (prawie) mój nowy nabytek :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 ADU i ja Ci po cichutku gratuluję :D Do DRACO:Cacy :mrgreen: Sam na takie "coś" choruję. Życzę szybkiego i udanego zakupu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Czolem! No, no... :D.Qrde, to Ci sie poglady na motocykle poprzestawialy :P.Kiedy moge wpasc zobaczyc nowe cacko :)? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi