Roadliner Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 http://www.roadmc.com/ oto strona godna polecenia, moze to juz ktos wrzucil na forum . W dziale wideo sa filmy flash z przejazdow na motocyklach sportowo turystycznych -norwegia, wlochy, francja. Fajne trasy, sympatyczni goscie, milo popatrzec. [ Dopisane: 19-01-2006, 03:52 ]fajny jest tez dzial sppeding. Mozna sie dowiedziec jakie kary sa za przekroczenie predkosci w roznych krajach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marciolis Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Widzę, że się trochę zasiedziałęś :lol: - mam na mysli twój post o 3.10, ale stronka jest naprawdę godna polecenia, profesjonalne kamerowanie, miłe dla oka.Ajajaj rozmarzyłem się trochę................ 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Nom faktycznie :( w te zimne zimowe wieczory miło jest sobie zerknąc oko pocieszyć ;) qrde gdzie ta wiosna :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roadliner Opublikowano 19 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Super sprawa takie wyjazdy. Podoba mi sie idea tych gosci umowic sie z kumplami na taki wyjazd, wieczorem piweczko, omowienie trasy a rano jazda i znow wieczorem piwezko i rano jazda, i o to chodzi, zyc sie chce. Widac ze tez nie sa pierwszej mlodosci niektorzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Widac ze tez nie sa pierwszej mlodosci niektorzy. pewno mają jakieś wielkie firmy które same na nich robią a oni sobie śmigają po europie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeLu3 Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 No tak- ładnie i pięknie sobie pooglądać jak goście pomykają, tylko, że teraz zima mi się jeszcze bardziej dłuży :roll: . Ech, przez tą pogodę życie motocyklisty w naszym pięknym karaju nie jest łatwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 wieczorem piweczko, omowienie trasy a rano jazda i znow wieczorem piwezko i rano jazda Takie połączenie to pokusa ze zdwojoną siłą :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Na samą myśl o turystyce robi mi się miło, a jak do tego na jakimś motorku typu VFR 750 bądź innym "żwawym turystyczno - sportowcem" Wiem jaka frajda jest w podróżowaniu małym skuterkiem. W wakacje zdaje A, uzbieram na Bandita i jade w Polske. Kto jedzie ze mną?? :twisted: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Nie wiedzialem ze BMW robi samochody, dopuki jednego nie wyprzedzilem To Twoje BMW to wypisz wymaluj jak mojego szwagra :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S16 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 TEGO MI BYłO TRZEBA :!: :!: :!: ci sympatyczni Goscie trafiają totalnie w 10-tke jesli chodzi o sens i idee spędzania wolnego czasu!!! Po prostu bajka kumple,moto,piwko i pełny luuuuuuz! OD DZISIAJ MOLESTUJE I PRACUJE NAD MOJĄ ŻonkĄ i w maju spie***** na moto . Kierunek Col DE Turini Monako :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Filmy super, nie ma nic lepszego jak moto,dobre towarzystwo,piękne trasy i wolny łeb od codziennych kłopotów ale o tej porze roku taki film jest niczym sól na otwartą ranę...byle do wiosny :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 filmik super a jeszcze lepsze trasy po których jeździli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 No fajnie goście wymiatają - bardzo mi się podoba jak zap... po winklach.VFR rules :!: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacurro Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 no ale po francji i norwegii to srach jeździć normalnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Właśnie mi się tak marzy żeby kiedyś objechac najciekawsze miejsca w Europie na motorku tak jak oni.. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi