paluch Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Hmmm,ja tam jestem za smile.gif Rzucac jakies propozycje, to sie cos wymysli icon_mrgreen.gifno to może Zajc piwko tradycyjnie w Proletariacie w piątek ??? widze że twoja maszyna na parkingu sie kurzy :icon_twisted: (z okna ją widze :icon_twisted: )pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 od jutra ma być już syf pogoda więc może w piątek coś się wymyśli na wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Ja w tym tygodniu nie moge ale następny tydzień(czwartek,piątek)pasuje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Odswiezam temata :D Wybiera sie ktos dzisiaj na malte? Chetnie bym sie napil tam mrozonego cappuchino, a samemu to tak nudno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chompi Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Hej!Wybiera się ktoś z Poznania na ten zlocik w Inowrocławiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Witam!!! może by tak odnowić dobrą proletariatową tradycję ??? wkońcu zbliża sie wielkimi krokami koniec sezonu i tzrba przygotowąć sie do ciężkiej i długiej zimy!! wiec może znów jakieś piwko popijemy w Proletariacie ?? fotki każdy przyniesie z wypraw ?? to jak pogadamy ?????? pozdroPaluch !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi