madras30 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 moja zawsze dymił abardziej z lewego, po szlifie( mechanik zrobił mi szlif na jeden wymiar choc grupy selekcyjne tłoków sie rózniły sporo-i teraz mam lepsze spręzanie na prawym i dymi z prawego! :( jawa to jawa i ma swoją duszę..... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Hej! Niezły sprzęt.Gratulacje! :( Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOVIETVW Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 jestem pełen podziwu,niezła maszyna,nic dodac nic ujac...nie mam pytan jest poprostu zajebista...pozdrawiam... P.S.jak jezdziłem tym sprzetem mojego kolesia to zawsze sie balem ze jak w cos przyrzne to jajami wpadne na kierownice :(:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pytlus Opublikowano 19 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 tez o ty mysle czasami ;) dzieki za mile slowa :( pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi