kobuz1 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Witam :lol: ,szukam gum na boki zbiornika do Pannoni. Najlepiej jak by ktoś podpowiedział mi jaka firma się zajmuje odlewaniem takich gum, bo mogę dac stare gumy na wzór, tylko żeby ktoś mi zrobil nowe :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 polecam motobazar, tam jest koleś który takowe sprzedaje więc może znajdziesz coś dla siebiepozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 20 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Witam witam :lol: o tym stoisku na motobazarze to wiem, tylko że chciałbym zdobyćnamiary do nich bo przecież motobazar jast tylko pare razy w roku... więc jak by kto miał jakiś namiar to czekam..POZDRO ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 w lutym jest motobazar we wroclawiu wiec nie widze problemu zeby zdobyc dla ciebie numer do gosci zebys mogl sobie zamowic telefonicznie co znacznie zmniejszy ci koszty owych gumek. jak chcesz to popytam o takie gumy i dam ci namiar. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Siema :lol: dzięki Ci bardzo za zaangażowanie :lol: Jak będzie Ci sie chcialo to możesz wziąc dla mnie ten adres i numer do nich, ja najprawdopodobniej będe na tym motobajzlu we Wrocku ale jak bym nie dotarł to weż te ich dane...bąde Ci b.wdzięczny :!: Pozdro :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Obawiam się, że będzie Ci trudno znaleźć gumy na bak do Pannoni. Na żadnym bajzlu nie widziałem współczesnych podróbek, a z rozmowy z jednym z producentów wynikało, że nikt ich nie robi. Może trafisz jakieś oryginały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Siemasz :lol: fajnie że sie zainteresowałeś tym tematem.. Ja na żadnym bajzlu też nie widzialem żeby gdzieś ktoś mial takie podróbki w sprzedaży, ale może jeśli będe miał kontakt z firmą która robi takie gumy do rusków czy shl to może by sie zgodzili zrobić takie gumy według wzoru który bym im dał :lol: A jak nie to bedę regenerował stare bo są one poprostu podziurowane troszke :| silikon w łape i do dziela :!: he he he..ale to w ostateczności :lol: A tak przy okazji to założe niedługo temat w którym opisze mój remont Pannoni T5 (od zera), to byśmy se troche podyskutowali bo wiem że ty Hubercie też jakiś czas remu robiłeś pannonie tak samo jak ja..-hobbystycznie i od podstaw :P >POZDRAWIAM< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi